Zašto je dobro biti samac za Valentinovo?

0

Približava se dan zaljubljenih a vi ste samac? Nemojte biti depresivni – evo vam sedam razloga zašto je to dobra stvar!

 

„Za sam kraj – čemu uopće Valentinovo? Isforsirani i izmarketizirani blagdan na kojem profitiraju samo cvjećari, marketi i ugostitelji!“

 

1. Koliko god to zvučalo na prvu kao škrtost, ipak ćete uštediti novac ne kupujući preskupe ruže, posebne čokolade s porukom i što sve ne. 15. veljače ćete vi imati više novaca u novčaniku nego vaš prijatelj koji se dan prije istrošio na djevojku.

2. Planiranje posebnog izlaska ipak zahtjeva naprezanje moždanih vijuga kako bi napravili nešto posebno, nešto što drugi neće prirediti. Jer izlazak za Valentinovo nije običan izlazak, i ako ne napravite nešto posebno bolja polovica će biti razočarana (iako neće priznati). Na ovaj način si štedite energiju.

3. Umjesto izlazaka sa djevojkama, okupite prijatelje koji su također samci i izađite na ludu zabavu koja će vam sutra donjeti mamurluk. Pazite samo da vam se ne dogode situacije kao u istoimenom filmu!

4. Za Valetninovo djevojke (iako vam one to neće reći) očekivaju sladunjavu poruku, ne samo na maobitel i na čestitki, nego i na vašem/njezinom Facebook profilu. Iskreno, zar želite da vam prijatelji čitaju vaše srcedrpateljske poruke i da vas zezaju idućih godinu dana?

5. Nitko to ne želi priznati, ali Valentinovo znači samo „freškim“ parovima! Svi oni koji su u vezi/braku, a još uvijek izlaze na večer povodom ovog „praznika“ se samo pretvaraju, a cijelo spravljanje za taj izlazak i sam izlazak im u biti predstavlja gnjavažu.

6. Zapamtite važnu stvar – to što ste samac znači da se možete nabacivati bilo kome i da možete flertovati s kim želite. A ako se okrenete za nekom zgodnom djevojkom, neće vas dočekati nikakav šamar!

7. Za sam kraj – čemu uopće Valentinovo? Isforsirani i izmarketizirani blagdan na kojem profitiraju samo cvjećari, marketi i ugostitelji! Ukoliko ste među stvarno zaljubljenima znat ćete da vam je uz pravu djevojku uvijek Valentinovo!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 savršenih frizura na stranu

Od ovih pet celebritiyja možete naučiti kako napraviti modernu frizuru s razdjelkom na stranu!   GEORGE CLOONEY Čovjek koji odiše profinjenošću, stoga ćete, ukoliko želite ...