Začinite seks s malo spankinga

0

Blago lupkanje po guzi tijekom seksa zabava je odraslih i nema veze s discipliniranjem djece ili preodgojem partnera

 

„Šibanje po guzi ne zahtijeva posebno preusmjeravanje vašeg načina života, ako želite pljusnuti vašu partnericu po guzi, ili da to ona učini vama, ne znači da se morate početi oblačiti u kožu, da ona mora nositi cipele ekstremno visokih peta i ostale rekvizite BDSM igara“

 

Blago pljeskanje po guzi nije agresivni čin nad ženama, već dio seksualnih igrica u kojem uživaju oba partnera. Međutim, unatoč tome o pljeskanju po guzi još uvijek vrijedi cijela gomila stereotipa.

Pljeskanje po guzi ne znači da nekoga moramo premlatiti, tako da ostane pun modrica već intenzitet ovisi o partnerima. Neki žele jače, dok se drugi zadovoljavaju tek laganim udarcem po guzi. Neizdrživa bol nije nužan sastavni dio pljeskanja po guzi. Ako ne znate u što se upuštate, za početak se radije poslužite dlanom, a zaboravite na kožnati bič. Šibanje po guzi ne zahtijeva posebno preusmjeravanje vašeg načina života, ako želite pljusnuti vašu partnericu po guzi, ili da to ona učini vama, ne znači da se morate početi oblačiti u kožu, da ona mora nositi cipele ekstremno visokih peta i ostale rekvizite BDSM igara.

 

DA LI JE ŠIBANJE PO GUZI DIO BDSM IGARA?

Nekima se čini da je to prvi korak prema ‘propasti’, ali to je zaključivanje bez realne osnove. Jer, kako smo već rekli u uvodu, glavni razlog šibanja po guzi nije ponižavanje, što inače vrijedi za druge,  ekstremne oblike spolnih igrica. Podređivanje je češće izraz ljubavi nego li ponižavanja. Šibanje po guzi tek je jedan od elemenata koji se upotrebljavaju u sado-mazohističkim igrama. Šibanje po guzi ne znači uvijek da se radi o grubom seksu, njegov cilj može biti plač, ali to nije nužno. Osnovni element šibanja po guzi nije udarac, već riječ. Vrlo važan dio šibanja po guzi dobra je komunikacija i ništa ne može nadomjestiti loše sporazumijevanje između partnera. Usprkos nekim suprostavljanjima i dalje vrijedi stereotip da je blago šibanje po guzi blaži oblik BDSM prakse.

 

KAKO SE UPUSTITI U ŠIBANJE PO GUZI?

Kao prvo treba dobro znati čemu to služi i zbog čega je tako ugodno. Lagani udarci po guzi ili nekom drugom dijelu tijela, pomažu u boljem opuštanju mišića i cijelog tijela. Takvim udarcima pospješite cirkulaciju krvi u tom dijelu tijela, a samim time i u cijelom tijelu, što će rezultirati povećanoj općom uzbuđenošću. Zbog toga poseban učinak ima i vrlo lagano lupkanje po ženskom međunožju koje će prepunjeno krvlju biti mnogo podatnije.

Zagrijati se možete i masirajući bokove, guzu ili stegna. Tijelo masirajte tako dugo dok koža ne poprimi blago ružičastu boju. Kada vaša partneica bude stvarno opuštena, tada će šibanje po guzi biti ugodno i postići će svoju pravu svrhu. Ako ste početnici i još ne znate što, gdje i kako, radije prvo porazgovarajte i dogovorite se što bi i kako željeli i kakva su vaša očekivanja.

 

SAVJETI ZA ŽIVAHNOST KOD LAGANOG ŠIBANJA

Uz blago šibanje po guzi dodatno će opuštanje pružiti smijeh. Opuštenost je bit šibanja po guzi . Šibanje po guzi , za razliku od nekih drugih seksualnih praksi, ne zahtijeva smrtno ozbiljno ozračje. Smijeh će doći mnogo lakše i spontanije, ako se upustite u  igranje uloga, što može obuhvatiti sve od glumljenja starosnih razlika (učitelj- učenik, roditelj- dijete…), spasilac i žrtva , vlasnik i životinja, šef i tajnica… Šibanju možete dodati vodu, jer mokra koža snažnije reagira na lagane udarce. Možda ćete se za šibanje odlučiti neposredno nakon tuširanja, prije nego se obrišete, a sličan učinak možete postići ledenim kockama.

Udarce treba doreći – hoćemo li upotrijebiti samo ruke ili i rukavice, možda bič, kuhaču ili neko drugo pomagalo. Koje su granice, koji dio tijela može biti upleten u igru, da li je dozvoljeno ostavljanje tragova na koži? Kako spriječiti tragove šibanja? Posljedice srednje jakog šibanja nestat će u roku dva sata. Snažnije šibanje može svoje posljedice pokazivati još nekoliko tjedana, a vruć tuš ili kupka neće nimalo pomoći u njihovom nestajanju.

U cijeloj je stvari važna i emotivna prošlost učesnika, posebno onog koji prima udarce, jer postoji mogućnost da se nehotice probude uspomene iz prošlosti.

 

Foto: GQ

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments