Začinite misionarsku pozu

0

Kako uz male varijacije najuobičajeniju pozu u seksu učiniti izluđujućom za oba partnera?

 

„Nagnite se prema naprijed i možete početi s akcijom, ali tek nakon što se uvjerite da joj je dovoljno udobno u ovoj pozi“

 

Naše istraživanje seksualnih navika je pokazalo da 44,9% Hrvatica misionarsku pozu smatra jednom od najboljih. Misionarska poza je obično ona s kojom sve i počinje, a danas vam donosimo kako uz male varijacije možete doživjeti potpuno novo izluđujuće iskustvo. I za vas, i za vašu partnericu!

 

JACK HAMMER

Ova varijacija misionarske poze vam nudi kontrolu brzine, dubine i snage penetracije pa je zbog toga muškarci i obožavaju. Vaša partnerica treba leći na leđa i podignuti noge na vaša ramena, vaša koljena moraju biti kraj njezinih bokova. Nagnite se prema naprijed i možete početi s akcijom, ali tek nakon što se uvjerite da joj je dovoljno udobno u ovoj pozi. Naime, ova poza od djevojaka zahtjeva elastičnost pa je djevojke mogu naći prezahtjevnom.

 

KOLJEVKA

U misionarskoj pozi djevojke ne mogu puno toga učiniti, osim opustiti se i pojačavati ugođaj kontrakcijama vaginalnih mišića, stoga sav rad ostaje na vama. Parternica leži na leđima, rukama oko vašeg vrata ili leđa, i noga podignutih i „omotanih“ oko vaših leđa. Vi ste priljubljeni uz nju, točnije ležite na njoj, te počinjete s pokretima naprijed-natrag, odnosno s „ljuljanjem koljevke“. Kod ove poze je izuzetno važno da pazite da je previše ne opteretite svojom težinom.

 

BICIKL

Iako će vam ova poza zahtjevati nekoliko trenutaka da je sprovedete u djelo, trud će se isplatiti jer bicikl poza donosi veliki užitak za oba partnera. Partnerica leži na leđima, desnu nogu joj stavljate na vaše desno rame, a lijevu nogu savijenu stavljate uz vašu desnu stranu. Nagnite se lagano prema naprijed, penetrirajte i uživajte u iznenađujuće jakom podražaju. Za dodatni efekt, djevojka slobodnom rukom može dodirivati klitoris.

 

MOST

Zahtjevna poza koja će vjerojatno zahtjevati određeni period uigravanja. Patnericu polegnite na leđa, a ispod gornjeg dijela leđa joj stavite jstuk. Kleknite između njezinih noga i rukom joj podignite donji dio leđa sve dok ne budete mogli penetrirati. Nakon penetracije, koristite isključivo kratke pokrete koji će vašu partnericu, u ovoj pozi, doslovno izluditi! Ova je poza upravo iz potrebe kratkih „uboda“ idealna za slabije obdarene.

 

PORAVNAVANJE

Ovo je poza koju mnogi na kraju i izvedu a da toga nisu ni svijesni. Kod misionarske poze dodatan užitak može stvoriti trljanje korijena vašeg penisa i njezinog klitorisa. Da bi to uspjeli potrebno je da su vam zdjelice u istoj razini, stoga lezite na vašu partnericu (tako da su i vama i njoj noge opružene), penetrirajte i uskladite položaj vaše zdjelice. Nakon toga počnite s varijacijama pokreta, bilo da je naprijed-natrag, gore-dole, važno je jedino da ste što više priljubljeni uz nju.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Izgradite gornji dio tijela poput MMA borca

Želite imati savršeno proporcionalne mišiće poput MMA boraca?   Osim što impresioniraju svojim sposobnostima borbe, MMA borci privlače poglede i zbog svog savršeno razvijenog tijela. ...