Xiaomijevi novi budget proizvodi za domaće tržište

0

Izvršni direktor tvrtke Lei Jun predstavio je Xiaomijeve posljednje proizvode za ovu godinu, pametni telefon pristupačne cijene Redmi Note 3 te tablet s Windows OS-om MiPad 2.

Redmi Note 3 je phablet dijagonale ekrana 5.5 inča, te impresivnog osmerojezgrenog procesora. Redmi Note 3 dolazi u dva različita modela, 2GB RAM-a i 16GB memorije, kao i 3GB RAM-a i 32GB memorije. Novi Xiamoijev smartphone se može  pohvaliti i moćnom baterijom od čak 4.000mAh, podrškom za 4G, Full HD zaslonom, 13 mp stražnjom i 5 mp prednjom kamerom, te tehnologijom skeniranja otiska što je novina na Xiamoijevim smartphoneima. Sve to nalazi se unutar lijepo dizajniranog metalnog kućišta.

Prateći trendove ostalih proizvođača i Xiaomi je predstavio tablet. MiPad 2 je zadržao zaslon iste veličine kao i prethodnik – 7,9 inča, uz rezoluciju od 2048 x 1536 piksela. Nvidijin čipset je zamijenjen Intelovim 64-bitnim Atom X5-Z8500 SoC-om, izrađenom u 14 nm proizvodnom procesu. Tu je i 2 GB radne memorije, te ovisno o modelu, 16 ili 64 GB memorije za pohranu. MiPAd 2 donosi i dvije kamere – prednju s 5 mp, te stražnja od 8 mp.

Lei Jun izjavio je da mu je cilj stvarati proizvode dobre kvalitete koji su cjenovno dostupni prosječnom kineskom kupcu, a upravo se ova dva proizvoda savršeno uklapaju u tu viziju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

3 osnovna savjeta za odličan seks

Čitajući mnogobrojne seks savjete lako se izgubiti, stoga se držite tri osnova savjeta i seks će biti više nego odličan   Svakodnevno vas se bombardira ...