WWE TLC za kraj godine

0

Posljednji PPV događaj u 2013. godini donosi nekoliko zanimljivih okršaja

 

„Zadnjih dana se priča o tome kako će se Triple H osobno umješati u borbu, i zaskočiti oba protivnika, te samog sebe proglasiti jedinstvenim prvakom“

 

Kraj godine, po tradiciji, donosi TLC (Tables, Ladders & Chairs) PPV. TLC je i inače zanimljiv jer postavlja temelje za Royal Rumble i Wrestlemaniju, dva najjača PPV-a, a ove godine nam donosi izuzetno zanimljiv program – od ujedinjenja titule do četversotrukog Tag Team okršaja!

 

RANDY ORTON VS. JOHN CENA

WWE Title Unification

WWE je konačno odlučio ujedniti svoja dva elitna naslova – WWE i Svjetskog prvaka. Konačno, reći će fanovi, a ujedinjenje nije moglo doći u boljem trenutku jer titule drže Orton (WWE) i Cena (Svjetski prvak). Kraj posljednjeg Raw-a je donio najbolju moguću najavu! Za one koji nisu gledali, ili ne prate, CEO WWE Triple H je „složio na pod“ Randyja Ortona, borca kojeg je toliko zdušno branio ovu godinu, i prozivao ga novim licem WWE-a. Mnogi u tome vide dokaz da će Cena postati novi prvak (ne zaboravite da je wrestling kao film ili serija, i sve se događa po scenariju), ali čak i da će postati negativac! Ipak, zadnjih dana se priča o tome kako će se Triple H osobno umješati u borbu, i zaskočiti oba protivnika, te samog sebe proglasiti jedinstvenim prvakom! Mogućih scenarija je puno, stoga će se ova borba iščekivati s posebnim nestrpljenjem.

 

CODY RHODES & GOLDUST VS. BIG SHOW & REY MYSTERIO VS. REAL AMERICANS VS. RYBAXEL

Teg Team Championship

Tag Team Championship nikada nije bio jači od ove godine koja je počela vladavinom Team Hell-No (Kane i Daniel Bryan), nastavila se The Shieldom (Seth Rollins i Roman Riegns), a završava Cody Rhodesom i Goldustom. Iako u ovom spektakularnom četverostrukom okršaju neće biti The Shielda, Wyatt Family i The Usosa, tu su u posljednje vrijeme spektakularni The Real Americans, novi par uskrsnulog Big Showa i meksičkog akrobata Reya Mysteria, te Heymanove zvijezde Ryback i Curtis Axel. Osam stvarno spektakularnih boraca u ringu nam obećava itekako zanimljiv susret. Hoće li braća Rhodes zadržati naslov? Ili će Real Americans postati prvaci kako im se već neko vrijeme prognozira?

 

BIG E LANGSTON VS. DAMIEN SANDOW

Intercontinental Championship Match

Nakon što se pretvorio u pozitivca Big E Langston nezadrživo kreće prema naprijed, te je u posljednje vrijeme postao i jedan od ljubimaca publike. S druge strane priča Damiena Sandowa ide drugim pravcem. Negativac, kojeg je tako cool mrziti, je neuspješno iskoristio Money in the Bank ugovor protiv Cene te se od tada kreće dnom WWE-ove „ergele“. Osvajanje naslova interkontinentalnog prvaka bi ga sigurno vratilo u vrh, ali s druge strane WWE vjerojatno želi vidjeti koliko daleko može ići popularnost Langstona.

 

DANIEL BRYAN VS. THE WYATT FAMILY

Bryan više (za sada) ne juri naslov WWE prvaka, ali najveći ljubimac publike i dalje pruža spektakularne borbe. A to će nam sigurno pružiti večeras, s obzirom da se u hendikep meču suprostavlja trojki iz The Wyatt Family. Poremećena trojka već tjednima pokušava „unovačiti“ Bryana u svoje redove što ovaj odbija. Dok je Bryan čisti pozitivac, The Wyatt Family su negativci, pa bi okretanje Bryana u smjeru snaga zla bio jedan od najvećih škova u povijesti WWE-a. Je li moguće da nam se baš to sprema? I da će se Bryan na taj način osvetiti Triple H-u?

 

CM PUNK VS. THE SHIELD

Još jedan hendikep meč donosi zanimljivu priču u kojoj ćemo vjerojatno vidjeti kraj The Sheilda, ili početak kraja. The Shield je posljednjih tjedana napadao CM Punka, koi je jedna od najvećih WWE zvijezda današnjice, i u okršaju jedan na tri The Shield bi trebao biti favorit. Međutim… The Shield u posljednje vrijeme ne djeluje složno kao tim, što se posebno vidjelo na posljednjem Raw-u, kada se nije mogla sakriti netrpeljivost između vođe tima Ambrosea (koji je ujedno trenutni Američki prvak) i Reignsa. Već neko vrijeme izgleda kao da WWE ima velike planove za Romana Reignsa, koji bi se možda baš večeras mogao pretvoriti u pozitivca, odvojiti od Ambrosea i Rollinsa što bi značilo i kraj jednog od najuzbudljivijih timova u povijesti WWE.

 

AJ LEE VS. NATALYA

Divas Championship

Dvije najbolje hrvačice u ovom trenutku su prvakinja i izazivačica. AJ Lee dominira već mjesecima, a Natalya je posebno popularna zahvaljujući Total Divas reality Showu. Ove dvije hrvačice su i daleko najbolje što se može ponuditi ljubiteljima ženskih tučnjava, pa je lako moguće da će se ovo rivalstvo nastaviti i nakon TLC-a. Rezultat stoga pada u drugi plan, jer ako Natalya pobjedi nema dostojne protivnice koja bi mogla cijelu priču napraviti zanimljivom. Jedino ukoliko se Bella Twins razdvoje…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments