W Motors Lykan Hypersport

0

Libanonska auto industrija nije poznata ali su uspjeli stvoriti vrhunsku jurilicu

 

„Kupci Lykana će na poklon dobiti i Special Edition Cyrus Klepcys sat vrijedan 200.000 dolara!“

 

Sigurno niste znali da se superautomobili proizvode čak i u Libanonu! Libanonski proizvođač W Motors je na katarskom showu predstavio Lykan Hypersport kojim misli osvojiti bogate šeike, inače velike ljubitelje Lamborghinija, Bugattija i ostalih preskupih jurilica.

Osim što su uspjeli proizvesti najskuplji automobil na svijetu, s cijenom od 3,4 milijuna dolara, Libanonci su napravili i prilično moćnu jurilicu. Lykan je „naoružan“ dvostrukim V6 turbo motorom s 750 KS što je dovoljno da do 100 km/h stigne za samo 2,8 sekundi, te da postigne maksimalnu brzinu od 395 km/h!

Kako superbogati šeici vle pretjerivati u svemu tako je i unutrašnjost Lykana obogaćena zlatom i najkvalitetnijim kožama, LED svijetla su obruljena dijamantima, a mnogobrojne tehničke igračke uključuju i hologramski 3D dislpay! Kupci Lykana će na poklon dobiti i Special Edition Cyrus Klepcys sat vrijedan 200.000 dolara!

Unatoč ogromnoj cijeni W Motors će sigurno naći kupce, koji će se morati požuriti jer će biti proizvedeno samo sedam primjeraka!

 

Foto: W Motors

 

{gallery}Lykan{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 monstruoznih stvarnih kanibala

Njihovi zločini su potresli cijeli svijet, a detalji su toliko mučni da promislite želite li čitati dalje   „Nijemac Meiwes je od malih nogu maštao ...