Vježbe za izgradnju trbušnih mišića

0

Ukoliko želite imati čvrst i ravan trbuh posvetite pozornost ovim vježbama

 

Čvrst i ravan trbuh želja je svakog muškarca koji se brine za svoje tijelo, pogotovo u ljetne mjesece kada pokazujemo svoje tijelo na plaži. Pored standardnih vježbi za trbušne mišiće podizanjem gornjeg dijela tijela, postoje mnoge druge vježbe za abdomenalni dio tijela. Kombinacijom različitih vježbi u serijama, trening se pravi efikasnijim i interesantnijim, ali vodite računa o tome da je svaka vježba namijenjena na specifičnu grupu mišića sa različitim stupnjem težine.

Prije početka vježbanja, izaberite vježbe koje odgovaraju vašoj fizičkoj spremi. Preveliki napor pri izvođenju ovih vježbi ili njihovo nepravilno izvođenje može dovesti do preopterećenja i povrede leđa. Vježbe na videu su intezivne, odnose se na trbušne mišiće, gdje se uz njih može izgubiti salo oko trbuha. Pokušajte vježbe raditi u nekoliko serija, ali ujedno zapamtite – za ravan trbuh ,pored redovnog vježbanja, mora se voditi računa o načinu ishrane i održavanju redovne kondicije.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments