Vježbe koje će poboljšati vašu izvedbu u krevetu

0

Radeći ovih pet vježbi drastično ćete, na zadovoljstvo svoje partnerice, poboljšati vaš seksualni život

 

KEGELOVA VJEŽBA

Odlična vježba kojom stišćete pubokoksigealni mišić, a koja će vam u konačnici omogućiti veću izdržljivost, sprječavanje ejakulacije i rješavanje problema s erekcijom. Počnite je izvoditi dok urinirate tako da zaustavljate mlaz brojeći do tri. Kada naučite koji je to mišić, i kako ga stiskati, vježbe zvodite u bilo koje doba dana na način da stišćete mišić brojeći do tri, svako pet sekundi, i ponavljajući cijeli proces 10 do 20 puta.

 

JELEN

Jelen je jednostavna i učinkovitu vježbu koja sprječava preuranjenu ejakulaciju, poboljšava spolnu funkciju, liječi prostatu, jača prirodnu otpornost organizma, revitalizira organizam te omogućuje dosta jači orgazam! Sve prednosti „jelena“ postižu se vježbanjem analnog mišića, odnosno podizanjem, stiskanjem unutrašnjeg i vanjskog obruča analnog mišića i podizača analnog otvora, zatim nekoliko sekundi dugog nenasilnog i opuštenog zadržavanja stiska (uz udisaj odnosno zadržavanje) i potpunim opuštanjem analne kontrakcije istovremeno sa izdisajem. Ovu vježbu je dovoljno izvoditi do pet minuta dnevno.

 

PLANK

Ukoliko želite biti izdržljiviji, imati bolju kondiciju i snagu u rukama (potrebnu za misionarsku pozue te ostale u kojima ste vi na vrhu) ovo je savršena vježba za vas. Plank ujedno pojačava core koji će vam dobro doći jer se nećete brzo umarati u spomenutim pozama, a ujedno vam ojačava i leđa pa neće doći do ozljede. Stanite mirno u početnom položaju za sklek između 20 sekundi i do maksimalno koliko možete izdržati. Ponavljajte ovu vježbu do 10 puta na dan.

 

BRISAČI

Bez obzira u kojoj pozi bili, moć potiska je itekako važna, pogotovo u pozama poput doggyja. Stoga, ukoliko želite ojačati mišiće zadužene za potisak, a to se posebno odnosi na mišiće donjeg dijela leđa kao i core, ovo je vježba koju bi trebali raditi. Legnite na leđa potpuno opruženi, skupljenih nogu. Podignite noge tako da vam budu na 90 stupnjeva u odnosu na prsa. Pomičite noge lijevo što više možete, pa desno. Uradite 10 ponavljanja na svaku stranu.

 

ČUČNJEVI

S obzirom da je poznato da čučnjevi povećavaju razinu testosterona, kao i da ubrzavaju protok krvi u području zdjelice, odlična su vježba za poboljšanje seksa. Redovno radeći ovu vježbu ćete ne samo poboljšati snagu potiska već ćete imati i snažniju erekciju (na zadovoljstvo partnerice). Kako se izvodi čučanj sigurno znate, samo vodite računa da je dobro da u rukama držite uteg, kako bi napravili dodatno opterećenje, a izvedite barem 15 ponavljanja u jednoj seriji.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments