U koju vrstu pijanstva spadate?

0

Kada popiju čašicu više muškarce se može podjeliti u ovih deset kategorija

 

„Odjednom svima postajete najbolji prijatelj, grlite i ljubite sve oko sebe, ne dopuštate ljudima da odu, jer ne možete ostati sami“

 

EMOCIONALNO PIJANSTVO

Cijelo vrijeme kukate, svim frajerima oko sebe govorite da ih volite, uključujući i strance, pričate o propalim vezama, bivši djevojkama i aktualnim problemima koji vas muče.

 

LJUTITO PIJANSTVO

Konstantno osuđujete sve oko sebe, započinjete prepirke i svađe i skloni ste prekidu dugogodišnjih prijateljstava i veza.

 

NAMETLJIVO PIJANSTVO

Odjednom svima postajete najbolji prijatelj, grlite i ljubite sve oko sebe, ne dopuštate ljudima da odu, jer ne možete ostati sami.

 

POTROŠAČKO PIJANSTVO

Sve prisutne u klubu častite pićem, a sljedećeg jutra se budite s praznim novčanikom

 

VESELO PIJANSTVO

Slučajno zasvira vaša omiljena pjesma, a vi ste toliko sretni da dijelite zagrljaje svima na vidiku i vrištite kako volite ovu pjesmu i tako sa svakom pjesmom iznova.

 

INTROVERTIRANO PIJANSTVO

Odlutate daleko od gužve, buljite u jednu točku s ozbiljnim izrazom lica, a ako vam netko i priđe kažete mu da vam ne smeta i neka ode.

 

FILOZOFSKO PIJANSTVO

Podrazumijeva duboku analizu smisla života sa svima koji žele slušati, uz vikanje parola kao na primjer ‘Iskoristite dan!’.

 

KOKETNO PIJANSTVO

Osjetljivi ste, želite biti u središtu pozornosti, sa svakom zgodnm djevojkom želite postati prisniji, smatrate se privlačnijim od ostalih muškaraca u vašoj okolini.

 

NEUSTRAŠIVO PIJANSTVO

Nikada ne kažete ne, ponašate se kao da ne postoji sutra, izazivate ljude oko sebe u igrama pijenja.

 

PIJANSTVO S GUBITKOM PAMĆENJA

Jedna, druga, treća slika objavljena na Facebooku ili Twitteru pomoći će vam rekonstruirati događaje od prethodne večeri.

 

Tekst preuzet s cosmopolitan.hr.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments