Trailermania: X-Men: Days of Future Past

0

Manje od dva mjeseca prije premijere izbačen je drugi trailer

 

„Days of Future Past nam donosi nam priču u kojoj obje generacije X-Mena moraju raditi zajedno kako bi spasili svijet“

 

Fanovi X-Mena će do premijere najnovijih avantura društva Charlesa Xaviera morati pričekati još mjesec i pol dana, a kako bi im se olakšao čekanje izbačen je i novi (drugi) trailer. Days of Future Past nam donosi nam priču u kojoj obje generacije X-Mena moraju raditi zajedno kako bi spasili svijet. X-Men u očajničkom pokušaju spašavanja svijeta šalju Wolverinea u prošlost kako bi spriječio događaj koji će u budućnosti dovesti do istrebljenja i ljudi i mutanata.

Radnja možda ne zvuči originalno (i nije) ali je savršena, jer za sve ljubitelje nekih franšiza (u ovom slučaju X-Mena) ne postoji bolji scenarij od onoga koji na jednom mjestu okupi dvije generacije omiljenih im junaka. Bryan Singer nam tako u isti film dovodi prvu generaciju X-Mena (Hugh Jackman, Patrick Stewart, Halle Berry, Ian McKellen, Anna Paquin…) i novu generaciju (Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy…)., i već samo na osnovu toga imamo spektakl.

Što smo naučili gledajući novi trailer? Drugi trailer počinje kadrovima očigledne patnje i straha za naše junake, a sve praćeno izvrsnom glazbom, a završava najavama stvarno spektakularnih borbi za život. Gledajući trailer ne možemo se oteti dojmu da nas čeka još jedan mračni film, a u cijelu priču se uvode i neki novi likovi.

Ako je jedina zamjerka na X-Men: Prva generacija bio samo nedostatak Hugh Jackmana kao Wolverinea – sada bi trebali imati film koji se ne propušta!

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Fh7mqrQN1w

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments