Top 5: Najsexy pjevačice 80-tih

0

Imale su grozne frizure ali su u tadašnje vrijeme imale glavne uloge u mokrim snovima

 

5. CINDY LAUPER

Dok je Madonna sablažnjavala javnost provokativnim spotovima i ponašanjem, tada 30- godišnja Cindy je isto radila stilom oblačenja, frizurama i bojama kose koji su čak i za kičaste 80-te bili previše. Unatoč tome, Cindy se često pojavljivala u mokrim snovima tadašnjih teenagera, a koliko je u tome bila uspješna još je uspješnija bila i u karijeri o čemu svjedoči 0 milijuna prodanih albuma, Grammy i Emmy kipići.

 

 

4. SAMANTHA FOX

Po mnogima najvrućja pjevačica 80-tih Samantha Fox prvo se proslavila kao toples model što joj je kasnije lansiralo glazbenu karijeru. Sa samo 16 godina, uz dozvolu roditelja slikala se toples za poznatu Sunovu treću stranicu. Samantha brzo postaje poznata pa tri godine kasnije izbacuje prvi album. Iako su nam svima poznate samo njezine pjesme Touch Me (I Want Your Body), Nothing’s Gonna Stop Me Now i I Only Want to Be with You do danas je prsata Engleskinja prodala čak 30 milijuna albuma širom svijeta!

 

 

3. MADONNA

Madonna je 80-tih bila potpuna suprotnost današnjoj Madonni. Dok se danas ističe usvajanjem djece Madonna je na početku karijere sablažnjavala javnost imageom nabijenim erotikom, ali i spotovima u kojoj se spajala erotika i Crkva. Njezini spot u kojima se Madonna sexa sa crnim Isusom je jednostavno za to vrijeme bilo previše! Ipak Madonna je dominirala scenom „nevinim“ pjesmama poput Like a Virgin i Material Girl.

 

 

2. KIM WILDE

Dok su ostale pjevačice sablažnjavale javnost i natjecale koja će pokazati više kože prekrasna Engleskinja Kim Wilde (danas sa 50 godina izgleda bolje nego ikada!) je njegovala image cure iz susjedstva. Najveći hit joj je bio Kids in America koji ćete i danas naći na svim kompilacijama glazbe 80-tih.

 

 

1. SABRINA SALERNO

Žena mokrih snova teenagera 80-tih Talijanka Sabrina nije prodala niti približno albuma kao njezina konkurentica Samantha ali se može pohvaliti još većim poprsjem! Njezin jedini hit Boys Boys Boys ostat će zapamćen po skakanju po bazenu u mokroj majici koja je više otkrivala nego skrivala. Veću karijeru ostvarila je na talijanskoj televiziji kao voditeljica.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments