Top 5: Najseksi TV glumice 90-tih

0

Muškarci koji su odrastali u 90-tim sigurno su uživali kad god bi se ovih pet dama pojavilo na ekranu!

 

sarahmichelle

5. SARAH MICHELLE GELLAR

Kasne 90-te su definitivno bile godine Sarah Michelle Gellar, koja je zasjala kao Buffy ubojica vampira, da bi nastavila kao zvijezda teen horrora. Maštu muškaraca je privlačila nevjerojatnom kombinacijom izgleda slatke i krhke djevojke iz susjedstva, i badass akcijske heroine koja je ne samo ubojita mačem nego i riječima! Muškarci su uvijek padali na akcijske heroine! A tada je sve pokvarila vezom (a kasnije i brakom) s Freddiem Prinze Jr….

 

pamelabaywatch

4. PAMELA ANDERSON

Smatrali njezin izgled previše umjetnim ili ne, ostaje činjenica da je Pamela vladala 90-tim, a da se njezina slow motion scena trčanja po plaži u crvenom kostimu duboko urezala u pamćenje svakog muškarca! I ništa drugo nije bilo važno, niti njezini dijalozi u Baywatchu, niti osmjesi – samo trčanje! Potaknuta uspijehom pokušala se prebaciti na film ulogama u Anđelu pravde, i onom drugom s Tommyjem Leejem!

 

christinaapplegate

3. CHRISTINA APPLEGATE

Kelly Bundy je u naše živote ušla krajem 80-tih kao priglupa, natapirana i izblajhana plavuša iz Bračnih voda koja nije privlačila previše pažnje izgledom. Ali njezina transformacija tijekom godina, kako je odrastala, je bila nevjerojatna pa se na kraju pretvorila u pravu seks bombu! Još i danas smatramo da su noge i guza Kelly Bundy, tj. Christine Applegate, najbolje koje su se ikada pojavile na TV ekranu.

 

carmenelectra

2. CARMEN ELECTRA

C.J. Parker će zauvijek ostati sinonim za Baywatch, ali titula najseksi spasiteljice ipak pripada Lani McKenzie, odnosno Carmen Electri. U trenucima kad se pojavila, svi su već slinili nad njezinim slikama iz Playboya, a jedini koji je tada baš imao prilike sliniti u njezinom društvu bio je Prince. Iako je serija bila na umiranju, a Mitch Buchannon je bio i Bogu dosadio, atraktivna Carmen nam je ponovo dala razloga da gledamo slow-mo scene s plaže!

 

Tiffani-Amber-Thiessen

1. TIFFANI AMBER THIESSEN

Vjerojatno se nećete, barem većina, složiti s nama, ali naš izbor je pao na Tiffani Amber (danas samo Tiffani) Thiessen. Pažnju muškaraca koji su odrastali u 90-tim je prvo privukla kao Kelly Kapowski u Saved by the Bell, ali kao predmetom seksualnih želja postala je kada se pojavila kao Valeria Malone u Beverly Hillsu. Seks je bio jedino na pameti kad god bi se pojavila na ekranu, a njezina seksualna privlačnost, životinjski seksipil i izgled predatorice, čine je nedodirljivim brojem jedan na našoj listi!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Rolling Stones: 10 najboljih pjesama

Zadatak je bio izuzetno težak jer su The Rolling Stones tijekom svoje bogate karijere napisali toliko odličnih pjesama, ali ovo je 10 najboljih po našem ...