Što možete naučiti od njezinog bivšeg?

0

Njezin bivši je, srećom, stvar prošlosti, ali svejedno i od njega možete puno toga naučiti

 

„Koliko god žene voljele muškarce koji ih nasmijavaju, ipak ne traže dvorsku ludu već traže alfa mužjaka uz kojeg će se osjećati sretno i, što je još važnije – sigurno“

 

Njegova pogreška: Držao je stranu svojih roditelja

Vaše rješenje: Budite uz nju

Nažalost, većina žena se ne slaže s roditeljima svog momka ili izabranika. Nećemo ulaziti u razloge, ali većina slučajeva završi tako da se vi morate svrstavati. Velika je odgovornost na vama jer morate odlučivati kao pravi muškarac. Ako vam se djevojka oda da bivši nikada nije držao njezinu stranu, vaše je da budete uz nju! Naravno, ne ako nije u potpunosti u pravu, ali nemojte se držati majčinih skuta, već se izborite i za svoju djevojku!

 

Njegova pogreška: Stalno ju je kritizirao

Vaše rješenje: Komplimentirajte joj dovoljno često

Zaboravite na one „konstruktivne kritike“. Koliko god kritika bila konstruktivna, u ušima djevojaka to je još uvijek kritika, a one žude za pohvalama. Stoga, izbjegavajte davati „konstruktivne kritike“, a čak i ako je dajete, obavezno je uparite s nekom pohvalom koja mora biti jača od upravo dane kritike. I obavezno objasnite zašto vam se ne sviđa nešto što radi, a ne samo da rečete – to ne valja.

 

Njegova pogreška: Nije joj posvećivao dovoljno pažnje

Vaše rješenje: Pa posvetite joj pažnju!

Znamo da vam je teško nakon napornog dana posvetiti bilo kome pažnju, ali ženama puno znači čak i ako je samo pitate – kako je prošao tvoj dan? Vezu, kao i sve drugo, treba održavati, a puno ćete napraviti samim time da je slušate kad je nešto muči, odnosno kad joj posvećujete pažnju. I ne zaboravite zagrljaje, jer koliko god vama to možda bilo „ženskasto“, ženama zaglrjaj znači utjehu, pažnju i zaštitu.

 

Njegova pogreška: Bio je veliko dijete

Vaše rješenje: Pokažite joj svoju ozbiljnu stranu

Dobro je kad vam godine nisu isisale svo veselje iz života, i lijepo je kada u vama čuči i dijete, ali to dijete ne smije preuzeti kontrolu nad vama. Jer, koliko god žene voljele muškarce koji ih nasmijavaju, ipak ne traže dvorsku ludu već traže alfa mužjaka uz kojeg će se osjećati sretno i, što je još važnije – sigurno. Žene ne traže muškarce kojima će biti majke i o kojima će trebati brinuti, već ozbiljnog muškarca u kojeg će se moći pouzdati!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments