Tko su Suicide Squad?

0

Konačno su nam i službeno predstavljena grupa negativaca koji će „zasjati“ u DC-jevom spektaklu Suicide Squad

 

Nakon što nam je predstavljen Jared Leto kao novi Joker, redatelj David Ayer je ovih dana na Twitteru predstavio i ostatak ekipe poznatije kao Suicide Squad. Dobili smo tako uvid u izgled svih članova postave filma koji bi trebao biti jedan od DC-jevih odgovora na Marvelov univerzum, a koji bi u kinima trebao zaigrati 5. kolovoza 2016. godine.

Mora se priznati da ekipa izgleda prilično moćno, te da ne možemo dočekati da ih vidimo na kino platnu, ali također se ne možemo i ne brinuti kako će sve izgledati, odnosno hoće li hrpa novih likova, od kojih nam je većina nepoznata, djelovati previše konfuzno gledateljima. Naime, za razliku od Marvela koji je postepeno uvodio nove likove u franšizu, Warner i DC preskaču uvod i odmah u akciju bacaju 10 novih likova! Koji će to novi (stari) likovi biti?

Joker (Jared Leto) – Najpoznatiji protivnik Batmana koji se pojavio već u prvom Batmanavom stripu. Zločinac, sadist i psihopat je postao Joker nakon što je upao u tank pun opasnih kemikalija, ne posjeduje nikakve nadljudjske sposobnosti već se koristi kemijskim supstancama.

Slipknot (Adam Beach) – Pravim imenom Christopehr Weiss kao inženjer razvije posebnu neraskidivu užad čije će korištenje postati njegova specijalnost. Član kriminalne organizacije 2000 Committee prije nego je postao dio Suicide Squada.

Captain Boomerang (Jai Courtney) – Sin američkog vojnika i Australke je djetinjstvo proveo u Asutraliji gdje je naučio kako rukovati bumeranzima, što mu je postala specijalnost kao supernegativcu. Na posebnom piku ima Flasha kojeg je jednom zamalo i ubio.

Enchantress (Cara Delevingne) – Nakon što je na jednoj zabavi greškom ušla u zabranjenu prostoriju postaje moćna čarobnica koja može utjecati na ljude, ali i predmete. Enchantress može prolaziti i korz zidove, a varira između negativke i pozitivnog lika.

Katana (Karen Fukuhara) – Tatsu Yamashiro je bila obična Japanka, izuzev toga što je bila majstor borilačkih vještina posebno spsoban sa samurajskom katanom, sve dok joj ljubomorni brat blizanac njenog supruga nije ubio supruga, a u požaru koji je nastao poginula su i djeca.

Rick Flagg (Joel Kinnaman) – Specijalac među ovim likovima je unuk i sin dvije generacije muškaraca koji su nosili isto ime. Posebno treniran u gerilskom ratovanju, rukovanju kesplozivnim sredstvima i infiltriranju duboko u neprijateljske redove.

Harley Quinn (Margot Robbie) – Zakleti neprijatelj Viteza tame, suradnica i povremena djevojka Jokera, koja je ujedno i najbolja prijateljica Poison Ivy od koje je dobila imunitet na otrove. Smatraju je jednom od najseksipilnijih likova iz svijeta stripova.

Deadshot (Will Smith) – Zahvaljujući svom kibernetskom oku Deadshot posjeduje nadljudsku preciznost zbog čega je najbolji strijelac među superjunacima. Promašio je samo jednom, i to pokušavajući ubiti svog zakletog neprijatelja – Batmana.

Killer Croc (Adewale Akinnuoye – Agbaje) – Zahvaljujući degenerativnoj bolesti, Crocova koža je kao oklop te je ne može probiti standardno oružje, a ujedno ovom stvorenju, kojemu je glavna želja biti glavni boss Gothama, pruža nevjerojatnu snagu i izdržljivost.

El Diablo (Jay Hernandez) – Nakon što bivši kriminalac Chato Santana u bolnici dolazi u dodir s Lazarusom Laneom (originalnim El Diablom koji se nalazi u komatoznom stanju), postaje El Diablo, negativac koji u sebi „nosi“ nikoga drugoga nego sotonu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto više ne želi biti s vama?

Vašoj vezi se približava kraj, a možda ste ga uzrokovali baš vi ovakvim ponašanjem   „Djevojke smatraju da veza treba biti isključivo između jednog muškarca ...