Tko je najljepša predsjednica na svijetu?

0

Atraktivne političarke nisu novost, ali malo koja dospije na čelo države kao predsjednica

 

kirschner

CRISTINA FERNANDEZ DE KIRCHNER

Aktualna predsjednica Argentine je prešla 60-tu ali još uvijek izgleda prilično dobro. Prva žena na čelu Argentine nakon Isabel Martinez de Peron je udovica bivšeg predsjednika Nestora Kirchnera, te je prva žena koja je izabrana na tu funkciju – i to dva puta!

 

chinchilla

LAURA CHINCHILLA

Nakon što je bila potpredsjednica za vrijeme vladavine Oscara Ariana Sancheza, 2010. godine Chinchilla je odlučila da je došlo njezino vrijeme pa se kandidirala za predsjednicu. Pobijedila je s 46,76% glasova (u Kostarici nema drugog kruga) te je tako postala prva predsjednica u povijesti te države.

 

kolinda2

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

 

Novoizabranu predsjednicu Hrvatske su arapski mediji (!?) proglasili najseksipilnijim svjetskom predsjednicom, a zanimljivo je da je Grabar – Kitarović prva žena nakon Violete Chamorro iz Nikaragve koja je na predsjedničkim izborima pobijedila aktualnog predsjednika!

 

Foto: via kolinda.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji kokteli s rumom

Ovih osam koktela sa rumom bi svaki muškarac morao barem jednom isprobati   DAIQUIRI Prvi koktel s rumom kojeg bi trebali naučiti praviti jest Daiquiri, ...