Tko je Lucy Collett?

0

Od nedavno poznata i kao Lucy Vixen, ova crvenokosa Britanka pažnju privlači svojim oblinama

 

1. Lucy Victoria Collet je rođena u Warwicku u Engleskoj, kao najmlađe (od četvero) dijete oca trgovca nekretnimama i majke podijatra. Roditelji su se rastavili kada je imala četiri godine, nakon čega je Lucy ostala živjeti s majkom.

2. U 17. godini je počela kao model za kosu koju je kao prirodna brineta tada bojala u plavo. Tek nakon što je počela sa slikavanjima za časopise za muškarce je počela bojati kosu u danas prepoznatljivu crvenu boju.

3. Radila je kao konobarica kada se na nagovor prijateljice prijavila za Sunovu legendarnu treću stranicu. Te, 2012. godine je i pobijedila te je proglašena Sun Page 3 djevojkom godine.

4. Crvenokosu Lucy uspoređuju sa Christinom Hendricks i Jessicom Rabbit. Sun ju je jednom obukao kao Joan Holloway, lik iz Med Mena i poslao na ulice Londona kako bi vidio reakcije muškaraca – većina je mislila da se Christine Hendricks osobno pojavila na njihovim ulicama!

5. Zbog njezinih oblina Collett ne privlači pozornost samo muškaraca, već je dobila pohvale i od velikog broja ženskih udruga koje smatraju da promovira zdravi izgled žene, te da je dokaz da modeli mogu biti i djevojke koje nisu mršavice!

6. Velika je ljubiteljica igrica, pogotovo Call of Duty serijala. Za Youtube kanal Nutsa, a kasnije i Zoo magazina, vodila je posebne podcaste s vijestima o igricama.

7. U jednoj tučnjavi 2005. godine, njezin stariji brat Jacob je dobio teške ozljede od kojih je idući dan i preminuo. To je ostavilo teške posljedice na tada 16-godišnju Lucy koja je godinu dana patila od teže depresije zbog čega je bila sklona i ozljeđivanju.

8. Vatrena crnka, od nedavno poznata i kao LucyVixen redovno objavljuje svoje slike na Instagramu na kojem ima i 145.000 followersa.

 

Foto: Instagram, lucy-v.com

 

LC03 LC04 LC05 LC06 LC08 LC02

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kultova inventura: Najbolje u 2012.

Izabrali ste najbolje filmove, serije, junake i još puno toga što vas je najviše osvojilo u protekloj godini     „Daleko najuvjerljiviju pobjedu u cijelom ...