Tko je Alena Politukha?

0

Atraktivna Ukrajinka je postala poznata zahvaljujući seksi slikama zbog kojih ju je ostavio suprug

 

1. Alena Politukha je atraktivna 32-godišnja (uskoro bivša) supruga ukrajinskog političara Alexandera Politukha koja je predmetom zanimanja svjetskih medija došla nakon što ju je suprug odlučio ostaviti, navodno zbog super seksi slika koje je objavljivala na društvenim mrežama.

2. Alexander Politukha je predsjednik Vijeća oblasti Dergachevsky, a njegovi politički cijelivi su puno veći. Politukha je i uspješan biznismen, vlasnik tvornice koja proizvodi sapune, a u Ukrajini je poznat i po tome što je veliki dio zarade donirao ukrajinskoj vojsci za borbu protiv pobunjenika

3. Alena s Alexanderom ima i sina, a Alexander je jednog dana, nakon 10 godina braka, jednostavno otišao u šetnju i više se nije vrati. Kasnije joj je poslao papire sa zahtjevom za razvodom, kao i zahtjev da iseli iz zajedničke vile. Navodno nije mogao preći preko izazovnih slika koje je Alena objavljivala po društvenim mrežama, unatoč tome što nikada prije nije javno komentirao njezin „hobi“.

4. Alena je svoje slike objavljivala prvenstveno na Instagramu gdje trenutno ima preko 200 tisuća fanova, kao i Twitter gdje je trenutno na brojki 10 tisuća. S obzirom na trenutnu popularnost brojke će drastično porasti. Samo nekoliko dana prije „incidenta“ njezina slika snimljena zlatnim iPhoneomu kupaonici je postala viralna.

5. Osim svog isklesanog tijela (čiji su dijelovi estetski dorađeni) Alena je voljela pokazivati i luksuz u kojem živi. Sada bi se sve to moglo promijeniti jer joj je Alexandr zabranio pristup njihovoj vili pa je u sekundi ostala bez svog luksuza, jadajući se medijima da ona i sin ne mogu preživjeti. Naravno, Alena će sudski tražiti svoj dio.

 

{gallery}Alena-Politukha{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments