Tag Heuerov, Intelov i Googleov pametni sat

0

Tri velika proizvođača su udružila snage kako bi zajedno proizveli luksuzni pametni sat

 

Dolazak Appleova pametnog sata je protresao tržište, a pravi potres bi ipak trebao uslijediti u doglednoj budućnosti. Naime, na BaselWorldu je objavljeno da je ugledni švicarski proizvođač satova Tag Heuer udružio snage s Googleom i Intelom, kako bi zajedno napravili pametni sat koji bi Watch napravio – lošim. Sat, koji bi imao standardni otmjeni izgled Heureovih satova, bi tako imao Intelov hardware i Googleov Android Wear operativni sustav. Sat bi svjetlost dana trebao ugledati do kraja godine.

Tržište pametnih satova bi ove godine trebalo značajno porasti upravo ulaskom Applea pa je procjena da bi brojka s 4,6 milijuna prodanih satova prošle godine trebala u svijetu skočiti na čak 28! Apple kreće u prodaju 24. travnja sa cijenama od 299 funti za najjeftiniji model, do čak 8.000 za one luksuznije, a pretpostavlja se da će TagHeuerov sat ciljati upravo na bogatiju klijentelu.

Ipak, iako će pametni satovi ove godine s Appleovim satom, a pogotovo Tag Heuerovim, dobiti značajan „boost“, i dalje ostaje pitanje budućnosti pametnih satova, jer nude malo toga što današnji pametni uređaji poput pametnih telefona, ne mogu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ne bojte se seks igračaka

Sex igračke nisu konkurencija, one su pomoć koja uvijek dobro dođe   „Vibrator vam u seksualnim igrama može biti samo pomoć da vaša partnerica prije ...