Svjetsko prvenstvo u seksu

0

Tko ima najbolji seks, tko je najizdržljiviji, a tko voli – varati?

 

Čak i ako niste toliko zainteresirani za Svjetsko prvenstvo u nogometu, vjerojatno će vam ove međunarodne statistike biti zanimljive. Proizvođač seksualnih igračaka LELO proveo je globalno istraživanje o tome kakvi su narodi koji se natječu na Svjetskom prvenstvu- u krevetu. Analizirali su podatke više od 30 zemalja u kojima je obuhvaćeno preko 35.000 ispitanika u dobi od 21 do 55 godina. Evo što su doznali…

Globalno, oko 55% ljudi je imalo između 1 i 8 seksualnih partnera, a tu ‘pobjedu’ odnose Japanci jer gotovo polovica je imala 8 ili manje partnera. 26% Švicaraca je imalo seksualne odnose sa 20 ili više partnera, 25 % Grka, dok je toliko partnera imalo jedan od pet Engleza. Engleska i Grčka su tako ‘markirani’ kao zemlje u kojima narod uživa najviše zadovoljavajući seksualni život. Nasuprot tim podacima, Čileanci su najmanje zadovoljni.

Kad je u pitanju izdržljivost, pobjedu odnose Brazilci jer trećina njih uživa u seksu koji prosječno traje dulje od 45 minuta. I Francuzi odnose pobjedu na jednom području: oni su narod koji najviše vara. Njih čak 75% priznalo je da su varali svoje partnere. Belgijanci i Australci varaju najmanje. Ili barem najmanje priznaju.

Ispitivalo se i koliko koji narod glumi tijekom seksa. Većina ispitanika priznali su da su barem jednom u životu odglumili zadovoljstvo u krevetu. Stanovnici zemalja Latinske Amerike prednjače pred ostalim narodima. ‘Kolovođe’ su Kolumbijci s visokih 70 posto, a slijede ih Čileanci i Brazilci. Portugalci i Grci najmanje glume.

Istovremeno, jako samouvjereni su Brazilci koji uz Talijane i Grke koji prednjače, imaju najviše samopouzdanja u sebe i tvrde da su pravi umjetnici u seksu. Takvim stručnjacima se smatra samo 6 % Nizozemaca, a tek manje od polovice Engleza za sebe je reklo da su dobri ili prosječni seksualni partneri.

Dobra vijest je da 79% svjetske populacije zadovoljno sa svojim seksualnim životom, a Englezi i Grci su ovdje na pobjedničkom postolju. Treće mjesto ‘zauzeli su’ Japanci.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments