Supershake za veće mišiće!

0

Treniranje je samo pola posla, a u drugom dijelu (pravilnoj prehrani) će vam pomoći i ovaj superhsake

 

Većina muškaraca smatra da za veće mišiće treba naporno vježbati, zaboravljajući pri tom da je vježbanje samo pola posla – druga polovica je prehrana. Ali, kada je riječ o prehrani i tu dobar dio muškaraca živi u zabludi jer misli da je dovoljno jesti veću količinu kalorija od one koju tijelo troši. I dok je to djelomična istina, treba dobro paziti što se od hrane unosi jer nije dovoljno zbrajati kalorije – treba voditi računa i o kvaliteti prehrane ukoliko želimo stvoriti „čiste mišiće“.

U ovom drugom dijelu itekako će vam pomoći supershake, napitak koji u sebi kombinira mlijeko, proteinski prah, voće, povrće, orahe i led, tvoreći ukusu kombinaciju koja će vam po čaši dodati 400 – 700 kalorija. Ovaj supershake vam omogućuje da u tijelo unesete najvažnije stvari – proteine, ugljikohidrate, masnoću, vitamine i minerale, i to bez puno truda i kuhanja, pa vam neće trebati niti prijašnje kulinarsko iskustvo.

Kako ga spraviti? Ulijte 400 ml mlijeka, dodajte dvije žlice proteinskog praha i izmiješajte. Stavite dvije pune šake isjeckanih banana, iako možete koristiti i jabuku, mango, trešnju… Dodajte i istu količinu povrća – najpreporučjiviji su špinat i kelj, ali nećete pogriješiti niti s bundevom ili repom. Ovi sastojci vam sigurno neće dodati na okusu, ali dodaju itekako potrebne vitamine i minerale. na kraju dodajte i orahe ili bademe koji će ne samo učiniti napitak još ukusnijim, nego će dodati i zdrave masnoće koje su vam potrebne za vaše mišiće.

Sve zajedno izmiskajte i uživajte!

 

Foto: via watchfit.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments