Stvari za koje žene misle da nas pale

0

Sedam stvari za koje su žene pogrešno uvjerene da će kod nas izazvati požudu

 

DUCKFACE

Žene su pokrenule trend koji se na Facebooku proširio poput pandemije virusa – smrtonosni virus duckface Iz nekog razloga žene su uvjerene da su takvim slikama muškarcima full seksi. Istina je da, u većini slučajeva, ipak nisu…

 

IGRANJE NEDODIRLJIVE

Još nešto što ste iz Cosma pogrešno naučili. Da, neki muškarci vole biti lovci i loviti djevojke koje se prave nedostižnim, ali to je samo manji postotak. U većini slučajeva, igranje nedodirljive će biti veliki „turn off“, i ostavit ćete dojam arogantne i prepotentne djevojke.

 

DJEČJI GLASIĆ

„Mucice moja, jubavi moja, ko je toja bebica?“ reče ona tepavim dječjim glasom istovremeno slažući dječju facu. U manjim količinama ovo može biti slatko, ali samo u malim količinama. Ipak, slatko je jedno, a napaljujuće drugo. Djevojke, dječji glasić nikako ne napaljuje!

 

PRETJERANO VRIŠTANJE U KREVETU

Iako muškarci o seksu uče iz pornića, svejedno vrištanje poput porno zvijezde više iritira nego pali. Niti jedan muškarac ne voli ženu koja je u krevetu hladna i tiha poput lignje (iako je za to u biti kriva muškarčeva nesposobnost). Ženski uzdisaji su muškarcu kompliment, i nešto što napaljuje, ali definitivno ne vrištanje koje zaglušuje i Jumbo jet u poljetanju!

 

IGRANJE S NAŠIM BRADAVICAMA

Za ovakve stvari najviše krivimo časopise poput Cosmopolitana koje Amerikankama (a ostali svijet prevodi) daju pogrešne savjete što muškarci vole. Muškarci jednostavno ne podnose da im se stimuliraju bradavice, niti prstima, niti jezikom jer to kod nas ne izaziva nikakvu reakciju. Osim što će nas škakljati.

 

PRETJERANA PREPLANULOST

Da, seksi je kada je djevojka preplanula, ali kada je preplanula usred zime, ili kada je crnja i od ciganke iz meksičkih serija… to je već druga priča. Djevojke često nemaju granica pa pretjeraju s boravcima u solariju, ne shvaćajući da fleke od solarija nikome nisu seksi.

 

IZBLAJHANA KOSA

Srećom, ovo više nije trend. Naravno, uvijek postoje izuzeci, ali kod većine žena bijela kosa poput Gandalfove grive (još u kombinaciji s pretjeranim ružem) je previše podsjećala na prijateljicu noći s nekog kantuna u Pragu. A to i nije baš napaljivo svim muškarcima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Filmske bitke koje morate pogledati

Nema pravog akcijskog filma bez spektakularne akcijske scene, a mi vam donosimo 10 spektakularnih filmskih bitaka koje morate pogledati   10. NEO PROTIV AGENATA Matrix ...