Stvari koje žene ne žele doživjeti na spoju

0

Mnogi su i doživjeli neki fijasko, ali, loši scenariji mogu se jednostavno izbjeći

 

Portal TOI donosi popis stvari koje žene ne žele doživjeti na spoju. Ako ih se držite, možda će neki budući spoj proći puno bezbolnije.

 

1. SPOMINJJANJE BRAKA

Žene ne vole govoriti niti planirati brak ništa više od muškaraca. Posebice ne na samom početku veze. Postoje stereotipi da su žene u planovima za brak od rane mladosti, ipak, nije to baš tako. Čak i da je, nije primjereno na prvom ili drugom spoju pričati o braku ako želite s tom ženom izađi opet.

 

2. PRETPOSTAVKE

Mi muškarci imamo običaj neke stvari pretpostaviti i stvoriti mišljenje o djevojci bez da imamo nekih konkretnih ‘dokaza’. Žene ne vole kada ih stavljamo u taj položaj. Nemojte pretpostavljati nešto i zaključivati o njoj, posebice ako je prije toga niste sami pitali i dobili direktan odgovor.

 

3. BEZ PIPKANJA

Kakvo grljenje ili poljupci? Pa tek ste na prvom spoju. Situacija je vrlo čudna ako muškarac na prvom spoju ‘usiše’ prostor između vas i krene vas grliti ili ljubiti, a o vama još uvijek ne zna dovoljno.

 

4. NEUGODNA TIŠINA

Ako ste dozvolili da nastane neugodna tišina, eto problema. Na muškarcima nije baš jednostavan zadatak ispuniti svaki trenutak susreta nekom zanimljivom pričom ili održavati tijek razgovora zanimljivim. Nije dobro ukoliko na spoju vlada neugodna tišina i ako ne znate što bi pričali. Žena će imati dovoljno vremena da razmisli o tome hoće li ponovno izaći s vama. Vjerojatno ne.

 

5. NEPRIMJERENA PITANJA

Možda ste zaista željni dobiti odgovore na mnoga pitanja u što kraćem roku, ali pitanja poput ovih: Koliko si bivših imala, imaš li namjeru raditi kada se udaš…?, neće vam dati plus za zalaganje. Na odgovore na neka pitanja naići ćete s vremenom, kako se vaša veza bude razvijala. Postavljanje ovakvih, vrlo osobnih pitanja na samom početku vašeg druženja lako će odbiti djevojku i prije nego ste došli do nečeg ozbiljnijeg.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

8 razloga za prelazak na iOS 7

Appleov operativni sustav donosi puno poboljšanja, a ovih osam stvari bi trebale biti dovoljan razlog za prelazak na iOS7   „Sve je puno preglednije, animacije ...