Stvari koje ne smijete raditi nakon prekida

0

Prekid je nezgodna stvar s kojomm se u tim trenucima teško nositi, a mi vam donosimo stvari koje nikako ne biste trebali raditi nakon prekida

 

„Većina prijatelja će vam reći da ćete prekid najbolje riješiti seksom s prvom koja naiđe. Loša ideja“

 

IZLASCI NA SPOJEVE

Nakon prekida se preporuča nastaviti život dalje i upoznavati nove i zanimljive ljude, ali izlaziti na spojeve samo da bi zaboravili na prošlu vezu nije preporučljivo. Zaboravite uopće na tu ideju! Sve to vas može doevsti u nove komplicirane situacije koje će vam samo dodatno otežati život.

 

ŽIVOT U PROŠLOSTI

Ukoliko konstantno mislite na nju, stvari koji ste zajedno radili, i svo vrijeme koje ste zajedno provodili, samo ćete pasti u depresiju, te će vam se ujedno produžiti vrijeme oporavka. Umjesto toga fokusirajte se na budućnost koja je pred vama.

 

POZIVI BIVŠOJ

Pozivi bivšoj također nisu dobra ideja jer stvari se više ne mogu popraviti. A da bi spriječili konstantne pozive svojoj bivšoj, najbolje je da njezin broj i izbrišete iz svog mobitela. Na taj način ćete biti još blliže cilju – oporavku.

 

SAMOĆA

Provesti malo vremna u samoći nije loša ideja, jer vam daje vremena da promislite o svemu, shvatite u čemu ste pogriješili, i da konačno prihvatite činjenicu da više niste zajedno. Ali previše vremena u samoći će vas baciti u depresiju. Stoga, izađite s prijateljima i provedite vrijeme u smijehu.

 

PRETJERIVANJE

Dok djevojke tugu liječe u čokoladi i sladoleu, muškarci će se najvjerojatnije utješiti alkoholom. I to litrama alkohola. Nemojte ni pokušavati jer iz toga nikada ne može izaći ništa dobro, i najvjerojatnije ćete se samo dublje baciti u depresiju jednom kad djelovanje alkohola popusti.

 

INSTANT ZALJUBLJIVANJE

Nakon prekida smo svi osjetljivi, a fazu tuge zamjenit će brzo faza ljutnje na bivšu, te ćete joj biti u stanju pronaći 100 mana. To je normalno, jer se još uvijek lječite, ali to također znači i da ćete u svakoj djevojci vidjeti bolju od bivše. Sve to može dovesti do instant zaljubljenosti koja će brzo proći, kako je i stigla, a tada ćete se ponovo naći u situaciji u kojoj se sada nalazite.

 

SEKS

Većina prijatelja će vam reći da ćete prekid najbolje riješiti seksom s prvom koja naiđe. Loša ideja. Može vam se dogoditi da vam ta koju ste „iskoristili“ zatrudni pa sad imate novi, veći problem, može vam se dogoditi da se ta djevojka zaljubi u vas, a može vam se dogoditi i da vas bivša poželi natrag i sigurno joj ne bi bilo drago da otkrije da ste je tako brzo zamjenili prvom koja je naišla…

 

PRAĆENJE BIVŠE

Prekid znači da vaša bivša nije više dio života. Stoga bi bilo vrijeme da prestanete provjeravati što je napisala na svom Facebook profilu, da se prestanete raspitivati kod njezinih prijatelja što ona radi, i da je prestanete pratiti (što se iskreno nadamo da ne radite). Pogotovo nemate pravo da prijetite novim muškarcima u njezinom životu.

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments