Striptizete: 5 stvari koje biste trebali znati

0

Striptizete su najčešće žrtve stereotipa, a ovih pet stvari će vas uvjeriti da su njihov život i posao dosta drukčiji od onoga što ste mislili

 

1. STRIPTIZETE SU OBRAZOVANE

Podatak koji najviše iznenađuje jest da 30% striptizete imaju fakultetsku diplomu! Idućih 20% koristi novac zarađen od „posla“ kako bi se daljnje školovale, pri čemu ne mislimo na završavanje srednje škole, već na fakultet i različite seminare. Dakle, već smo došli do brojke od 50%. Određeni broj striptizeta je u potrazi za poslom, ili ne žele raditi za minimalac, pa se skidaju dok ne nađu neki drugi posao.

 

2. STRIPTIZ NIJE SAMO SKIDANJE ODJEĆE

Naravno, nije ni umjetnost, međutim one najuspješnije striptizete znaju kako prodati same sebe, a to na kraju znači i dosta veću zaradu. Mnogi pretpostavljaju da je striptiz jednostavno skidanje na pozornici te povremeni ples u krilu, međutim istraživač Dr. Teela Sanders tvrdi da je 80% priča, baš kao i kod barmena. Za uspješne striptizete striptiz je mnogo više od pokazivanja tijela t,e da bi doma otišle s većom količinom novca, moraju biti i dobre u priči s klijentima.

 

3. STRIPTIZETE VOLE SVOJ POSAO

Suprotno onome što vidimo u filmovima, striptizete ne mrze svoj posao, niti vode jadne živote zbog kojih su se prisiljene svlačiti. Istraživanja su pokazala da je odlična zarada glavni razlog zbog kojeg striptizete vole svoj posao, a odmah nakon toga slijedi fleksibilnost. Radi se malo sati, većinom u noćnim satima, pa striptizete imaju puno vremena za sebe.

 

4. NITKO IH NA SKIDANJE NIJE NATJERAO

Velika većina striptizeta tvrdi da ih nitko nije natjerao na taj posao već da su same dobro promislile prije nego su počele. Potencijalna dobra zarada, plus dovoljno vremena za školovanje ili odgajanje djece je ono što ih najviše privuče. Suprotno stereotipu da su većina žrtve trgovine ženama, veliki broj je žena koje žele početi raditi kao striptizete, te je to isključivo njihova odluka.

 

5. STRIPTIZETE ZARAĐUJU DOSTA VIŠE NEGO MISLITE

Kao to smo već više puta spomenuli, glavni razlog zbog kojeg žene počinju sa skidanjem je novac. Međutim, koliko točno mogu zaraditi od skidanja i plesa u krilu? Istraživanja Sveučilišta u Leedsu su pokazala da striptizete prosječno zarađuju oko 2.000 kn po danu rada!!! Godišnja zarada, ipak se ne radi svako večer, može ići i do 430.000 kn godišnje, odnosno u prosjeku 36.000 kn mjesečno! Toliko u Velikoj Britaniji može zaraditi vrhunski programer ili profesor na fakultetu, ali za razliku od njih striptizete na svom poslu provode dosta manje novca.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zanima li vas swingerstvo?

Swingerstvo je tajna želja mnogih, ali kako je sprovesti u stvarnost?    „Preduvjet uspješnog swingerstva je pravilo 3K – komunikacija, komunikacija i ponovo komunikacija“   ...