Što žene nikako ne žele prije seksa?

0

Više se ne morate mučiti razmišljanjem, donosimo mali vodič za frajere s popisom stvari koje će ženama, u većini slučajeva, zasmetati prije seksa

 

Glazba

Uspjeli ste je konačno “dobiti” u svoj stan i sad morate izvući asa u rukavu da ta večer ne postane pravi debakl. Teško da ćete nakon toga dobiti drugu priliku. I pokušavate razmišljati o tome što bi joj se moglo svidjeti, s čime biste je mogli osvojiti na prvu loptu. Posežete za onim što će, smatrate, gotovo uvijek upaliti: romantika, svijeće, glazba… Ako je niste dovoljno upoznali, “klasici” su pravi izbor. Iako možete misliti da žene luduju za glazbenim hitova na koje sada svi plešu, nemojte puštati playlistu s pjesmama  koje asociraju na seks:”Let’s Get It On,” “Sexual Healing,” “I Wanna Sex You Up”… Budite suptilni, a ako je držite na distanci i dobro skrijete da ne biste čekali više ni trenutka da u jednom potezu skinite sve s nje, ona će vas više željeti. Ženama je zavođenje u krvi i, ako ne pokazujete veliku zainteresiranost, jako će se potruditi da se “predomislite” i da sebi dokaže da vas ipak može očarati i da joj jednostavno ne možete – odoljeti…

 

Mobitel

Sjedite u nekom svom mirnom kutku, načelu ste temu koja očito neće dovesti do neugodne tišine i svakim trenom ste sve bliže jedno drugome, a onda se dogodi to. Biiip. Poruka s Hangouta… Pa druga, pa je netko baš sad preko Vibera ili Whatsappa odlučio pitati: “Prijatelju, kako ide?” I vi ignorirate… Ali, šteta je možda već učinjena. Neke žene će mozgati o tome tko vam šalje poruke i zašto. Čak i ako  žena koja sjedi uz vas nije jedna od takvih, ne želite riskirati da se možda kasnije ipak pokaže da jest. Isključite zvuk mobitela, prijatelju prije javite da vas ne ometaju, a svima ostalima javit ćete se već drugom prilikom. Pokažite da je ovu večer ona u središtu vaše pažnje.

 

Kroz vrata na krevet

Muškarcima vjerojatno najbolji scenarij. Ipak, ženama je gotovo najgori. Posebice ako se niste prije toga našli u situaciji da ste se neko vrijeme ljubili u autu ili pred ulazom pa je to bio neki očekivani nastavak večeri. Ako tek imate namjeru “otkriti što nosi ispod majice”, morat ćete ipak biti igrač. Budite strpljivi i čekajte njezin znak da je “to – to”. Svako požurivanje, navaljivanje i hvatanje za stražnjicu i grudi je “BIG NO”.

 

“A daj, molim te…”

Većina žena će jasno odrediti granice i znat ćete na čemu ste. Ako je tema došla do:  Nisam spremna ni za kakve igrice pod plahtama, prerano mi je, ne poznajemo se  i slično, poštujte to. Svaki pokušaj nagovaranja da promijeni mišljenje i da se baš te večeri kasnije ipak predomisli nešto je što trebate izbjegavati u velikom luku. Jedna večer nije godina, strpite se, poštujte ono što vam je žena rekla. A već sutra možda će ona biti ta koja će vas nazvati i reći: “Jesi doma? Mogli bismo pogledati neki film… Sami…” žene vole muškarce koji će pokazati da cijene ono što im žena kaže i poštuju njihove odluke.

 

Koliko je sati?

Dok ste s njom, vrijeme bi trebalo stati… Tako barem žene to doživljavaju, ako ste već došli do toga da na njezinu ili vašem kauču izmjenjujete senzualne poljupce i ispijate vino. Pogledavanje na sat može ostaviti jako ružnu sliku da ste u žurbi, da vam je dosadno, da ne možete dočekati da se te večeri “konačno nešto dogodi”.  Dopustite da tu večer “vrijeme zaista stane…”

 

Poljupci “reda radi”

Jednostavno – nemojte! Ako vam nije do ljubljenja, držite svoje usne dalje od nje. Sve je bolje nego da je ljubite “reda radi” i ofrlje. Loši poljupci, površni i bez ikakvih znakova želje i strasti veliki su odbijač za žene. I vama bi bilo da je situacija obrnuta, zer ne?

 

“Smijem li…?”

Pristojni i dobro odgojeni muškarci magnet su za žene. Ipak, muškarac koji zna što želi još je veći magnet. O, da… Samouvjeren, pomalo buntovan, naizgled neustrašiv i odlučan… Lijepo je pitati ženu: “smijem li te poljubiti…” ako je to prvi vaš poljubac i niste sigurni je li i ona na “istoj razini”, ali ako već imate signale i odradili ste nekoliko izlazaka i razgovora, ne pitajte za dozvolu za svaki vaš budući korak. Ostavit ćete dojam da ste nesigurni i da “će vam se svijet srušiti” ako napravite nešto krivo.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Zašto morate voljeti punicu?

Nova američka studija pokazala je kako muškarci koji se dobro slažu sa svojim punicama imaju čak 20 posto veće šanse da izbjegnu razvod   „Znanstvenici ...