Što žene kod nas nalaze neodoljivim?

0

Biti neodoljiv je nešto čemu teži svaki muškarac, a možda vam ovaj tekst pomogne skrenuti pozornost u pravom smjeru

 

„Djevojke vole muškarce koji je mogu nasmijati i kada joj je najteže, muškarce koji se mogu našaliti i na svoj račun“

 

TALENT

Bilo da imate talenta u sviranju gitare, pjevanju, kuhanju ili slikavanju, već ste u prednosti nad ostalim muškarcima. Djevojke jednostavno vole muškarca koji ima talent za neke stvari i koji uživa u tome što radite. Stoga joj zasvirajte neku pjesmu, skuhajte večeru ili napravite nekoliko njezinih portreta.

 

PAŽNJA

Znate zašto djevojke vole poklone ili pozornost? Zato što im je to dokaz da mislite na njih dok niste s njom. Ne morate kupovati skupocjene poklone da bi je osvojili, dovoljno je bilo kakav znak pažnje – iznenaditi je možete čak i s kesicom bombona. Ili joj jednostavno kada se nađete dajte kompliment kako joj je odlična frizura ili šminka.

 

SMISAO ZA HUMOR

Pitajte bilo koju djevojku koje tri osobine mora imati idealan muškarac, i baš svaka će kao jednu od tri stvari spomenuti smisao za humor. Djevojke vole muškarce koji je mogu nasmijati i kada joj je najteže, muškarce koji se mogu našaliti i na svoj račun. Međutim, sve ima i svoju granicu, stoga nemojte biti baš dvorska luda. U tom slučaju će vas smatrati neozbiljnim a to je za njih veliki turn off.

 

OSMIJEH

Neke žene vole visoke muškarce, neke vole ćelave, neke mišićave, ali baš sve vole muškarce s osmijehom koji će ih oboriti s nogu. Muškaraca koji je nasmiješen djevojke ne vide kao prijetnju, nego nekoga kome je ugodno u njezinom društvu. Dodajmo i kako zdravi i lijepi zubi mogu biti samo plus jer djevojkama govore da vodite računa o sebi.

 

ROMANTIKA

Dosta žena će reći da im romantika nije toliko važna, ali će svejedno svaka pasti na romantičnu gestu. Romantika je dosta više od seksa, od kupovanja crvenih ruža i izlizanih klišea poput zaruka na Eiffelovom tornju. Romantika je davanje komplimenta kada ga najmanje očekuje i pažnja usmjerena prema njoj kao da je jutarnja rosa na prvim zrakama sunca. A djevojke itekako padaju na to.

 

SAMOPOUZDANJE

Već smo konstatirali da djevojke vole pažnju, a vole i osjećaj sigurnosti. To ne znači da se trebate potući sa svakim da bi se ona osjećala sigurnom, već da morate imati samopouzdanja i krenuti bez straha ka ostvarenju svega što poželite. E to će vas učiniti neodoljivim. Međutim, pazite da ne pređete granicu između samopouzdanja i arogancije.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments