Što o seksu govore vaši snovi?

0

Saznajte što ove uobičajene slike u snu zapravo znače…

 

„Budu li vas snovi na isti način ”mučili” i dalje, prilikom idućeg izlaska inicirajte da odete korak dalje“

 

LETENJE

Razuzdano i slobodno letenje nebom povezano je s vašim orgazmom. Ta slika će se u vašim snovima pojaviti nakon prethodno doživljenog orgazma. Baš zato što ljudi letenje doživljavaju kao svojevrsni vrhunac među svim ljudskim iskustvima.

 

VOŽNJA LIFTOM GORE – DOLJE

Puni ste žudnje i ne možete zadovoljiti svoj apetit. To se često događa kada izlazite s djevojkom, a još s njim niste spavali. Budu li vas snovi na isti način ”mučili” i dalje, prilikom idućeg izlaska inicirajte da odete korak dalje. Dajte joj do znanja koliko je želite i koliko vas privlači.

 

ZMIJA U VAŠEM KREVETU

Ovo opasno stvorenje znak je da želite biti s nekom djevojkom, ali ste zabrinuti hoće li ona u toj vezi biti nadmoćna. Kako i sa svime u životu, ne možete znati dok ne isprobate. Nemate što izgubiti, samo se možete dobro zabaviti!

 

Tekst preuzet s cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Radical RXC – koncept pokretan vodikom

Superautomobil pokretan vodikom zvuči kao SF, ali Radical je napravio baš takav koncept   „Koristeći vodik, modificirani motor razvija čak 223 KS više od standardne ...