Što nam donosi Battleground?

0

Novi WWE PPV događaj donosi novu borbu Ortona i Bryana

 

„CM Punk je poznat po atraktivnim nastupima u kojima se ne štedi, Ryback je poznat po sirovoj snazi, pa smo sigurno da će ovaj meč biti, ako ne najbolji, onda sigurno među najboljima u Battlegroundu“

 

RANDY ORTON VS. DANIEL BRYAN

Najzanimljivija borba večeri je borba za otvoreno mjesto prvaka WWE. Za one koji ne prate wrestling, Randy Orton je na podao način došao do titule nakon što je CEO WWE—a, bivši prvak Triple H, odlučio da je Orton taj koji treba biti njihovo zaštitno lice, a ne omiljeni borac publike omaleni Bryan. Međutim, u revanšu je pobjedio Bryan, ali kako je sudac prebrzo odbrojavao Bryanu je dignuta titula te će se večeras odlučiti tko je pravi prvak. Cijela organizacija WWE stoji iza Ortona, koji se sve više pretvara u negativca, pa je za očekivati da će „Viper“ ponovo osvojiti titulu, te da će umjesto rivalstva s Bryanom, iduće PPV događaje puniti rivalstvo s nekim drugim hrvačem.

 

ALBERTO DEL RIO VS. ROB VAN DAM

Puno se očekuje i od meča u kojem će omiljeni RVD pokušati svrgnuti nedodirljivog, i omraženog, Meksikanca Del Ria. U Night of the Champions, RVD je bio blizu preuzimanja titule, ali se Del Rio pobrinuo da bude diskvalificiran. Kako se, po pravilima WWE, titula ne može osvojiti diskvalifikacijom, Del Rio je ostao prvak. Može li RVD ovaj put stići do kraja? Jako teško, a lako bi se moglo dogoditi da čak bude diskvalificiran ukoliko mu pomogne Roberto Rodriguez, bivši Del Riov osobni najavljivač, čije je prijateljstvo puknulo, te je sada u kutu RVD-a.

 

CM PUNK VS. RYBACK

Vjerojatno najljigaviji lik u WWE Paul Heyman, ima novog pulena – Rybacka. Nekad omiljeni hrvač publike, u okršajima sa Johnom Cenom se pretvorio u negativca, a još više je omražen nakon što je ušao pod okrilje Heymana. S druge strane, CM Punk ima drukčiji put – od negativca pretvorio se u pozitivca, a njegovo neprijateljstvo s bivšim managerom Heymanom dodatno mu je pridonjelo popularnosti. CM Punk je poznat po atraktivnim nastupima u kojima se ne štedi, Ryback je poznat po sirovoj snazi, pa smo sigurno da će ovaj meč biti, ako ne najbolji, onda sigurno među najboljima u Battlegroundu.

 

THE RODES FAMILY VS. THE SHIELD

Ovaj tag team meč nije za naslov prvaka ali su ulozi veliki. Obitelj Rhodes (Cody Rhodes i Goldust, s legendarnim Dusty Rhodesom u kutu) će morati pobjediti Romana Reignsa i Setha Rollinsa (s Deanom Ambroseom u kutu) ukoliko žele dobiti nove ugovore s WWE. U slučaju pobjede The Shielda, bilo koji član obitelji Rhodes više nikada neće smjeti nastupati u WWE! Pošto titula nije u pitanju, nedodirljivi Shield će vrlo vjerojatno biti poražen, a nakon toga bi Triple H i Stephanie McMahon mogli odlučiti da u WWE ima mjesta za samo jednog Rhodesa, pa bi mogli svjedočiti okršaju braće – Cody Rhodes vs. Goldust.

 

CURTIS AXEL VS. R-TRUTH

Jedno od najnovijih lica WWE je u posljednje vrijeme zapostavljen, jer se našao u sjeni neprijateljstva njegova managera Heymana i CM Punka. Stoga je gotovo nezapaženo prošao njegov okršaj s R-Truthom u kojem je interkontinentalni prvak Axel izgubio. Ali kako meč nije bio za titulu prvaka, štete nije bilo. Večeras je ulog veći, ali je Curtis Axel i spremniji, pa bi sve osim njegova poraza bilo veliko iznenađenje. A poznavajući Heymanov modus operandi nije isključeno i da se Axel diskvalificira kako ne bi izgubio titulu.

 

BRIE BELLA VS. AJ LEE

Iako svi muškarci vole kad se žene potuku, ipak su ženski mečevi u WWE u posljednje vrijeme prilično razočarenje. Dominacija AJ Lee je po malo svima počela dosađivati, ali tome bi mogao biti kraj večeras. Brie Bella je „produkt“ WWE-ovog showa Total Divas pa ne bi iznenadilo da Brie bude nagrađena naslovom. Ujedno bi to značilo odličnu reklamu za drugu sezonu showa koji je u pripremi, a i neprijateljstvo AJ Lee i Bire bi se moglo provlačiti kroz sljedećih nekoliko PPV događaja.

 

KOFI KINGSTON VS. BRAY WYATT

Vjerojatno najakrobatskiji (ako se smijemo tako izraziti) hrvač današnjice je Jamajčanin Kofi Kingston, ali je ujedno i hrvač koji je tu da zabavi publiku i – izgubi. S druge strane, priča Braya Wyatta je tek počela. Nakon što je u debi meču pobjedio legendarnog Kanea, poraz od Kingstona bi bio veliki korak natrag pa je stoga takav scenarij teško i za očekivati. Umjesto toga gledat ćemo još jednom akrobacije Kingstona i novu pobjedu Wyatta.

 

DAMIEN SANDOW VS. DOLPH ZIGGLER

Kick-off meč ima ulogu zagrijati publiku za glavne događaje, ali u posljednje vrijeme i nismo imali prilike gledati baš neke zanimljive okršaje. Ovaj put je priča nešto drukčija. Iako ova dva borca nemaju međusobno neprijateljstvo (barem za sada), zabavno ih je gledati. Damien Sandow se pretvorio u vrlo zabavnog negativca, dok je Ziggler prekidom s AJ Lee postao ljubimac publike (iako je to neshvatljivo). I jedan i drugi mogu pružiti veliku zabavu, a kako nema uloga u ovom meču sigurni smo da ćemo vidjeti pravo zagrijavanje!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako impresionirati svog šefa?

Ulizivanje nije potrebno, za promjenu – dovoljno je raditi svoj posao   POZNAVAJTE RAD TEHNIKE Poznavanje kako neke stvari rade može vam donjeti samo pluseve. ...