Što kad sa seksom nešto ne štima?

0

Ukoliko stvari u krevetu ne idu kako bi trebale promislite o ovih devet stvari, možda se među njima krije razlog (i rješenje)

 

1. Kada žena nije dovoljno uzbuđena, seks može biti bolan i neugodan stoga upotrijebite lubrikant.

2. Ako ne poznajete svoje tijelo dovoljno dobro, rijetko kada će vam se dogoditi da uživate u seksu. Zato istražite svoje tijelo i saznajte što vam najviše odgovara i to recite partnerici. Sigurno ćete više uživati u seksu.

3. Ako ste previše opterećeni svojim izgledom šanse da uživate u seksu su svedene na minimum. Prestanite se opterećivati izgledom, jer partnerici se sviđate onakvi kakvi jeste.

4. Kako vam seks ne bi bio dosadan konstantno isprobavajte nove stvari.

5. Ako tijekom seksa ne kažete partnerici što želite, to vas može sputavati. Skupite hrabrost i recite što volite, a što ne.

6. Nitko ne vodi ljubav na isti način, pa tako se niti vi ne trebate opterećivati time radite li neke stvari kako treba. Opustite se i prepustite osjećajima.

7. Poslije seksa naše tijelo otpušta hormone koji nas čine sretnijima, ali i zdravijima. Idući put kad ne budete htjeli seks samo se sjetite koliko je on zdrav za vaš organizam.

8. Ako ste nekada imali negativno iskustvo vezano za seks, vjerojatno ga više nećete poželjeti. Odlazak kod psihologa mogao bi vam riješiti problem.

9. Ukoliko uzimate neke antidepresive  može vam se smanjiti želja za seksom. Posavjetujte se sa doktorom ili psihologom koji vam je lijekove i prepisao.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments