Što brada govori o vama?

0

Često se govori da odijelo ipak ne čini čovjeka, ali što je s bradama? Znanstvenici, kakvi već jesu, istraživali su i tu temu pa su došli do nekih zaključaka i odgovorno tvrde da se po vašoj bradi puno toga može zaključiti o vama.

Podšišana brada. Ova brada je omiljena jer odgovara gotovo svim oblicima lica. Ipak, prema istraživanjima preferiraju je muškarci koji vole pratiti trendove i koji za sebe smatraju da imaju stila. Sve što je u trendu, takav će muškarac htjeti imati, uključujući i bradu.

Velika brada. Ovdje se misli na dužu bradu ali bradu koja se održava. Ovakva brada se u nekim krajevima svijeta smatra obaveznom ukoliko držite do toga da ste muškarac, a posebno je vole muškarci koji su tihi, koji su samouvjereni i kojima ne treba hvalisanje i pokazivanje da bi znali da su pravi muškarci.

Neuredna brada. U današnje vrijeme od muškaraca se traži da budu uredniji nego ikada prije i mnogi će reći da je metroseksualizam dobio bitku! Stoga, u dane kada baš sve mora biti uredno, onaj tko pusti bradu bez puno održavanja je muškarac slobodnog duha za kojeg pravila jednostavno ne postoje, tj. jedino pravilo je da – nema pravila.

Brkovi. Sredinom prošlog stoljeća nije bilo muškarca koji nije imao brkove, ali danas je sasvim druga priča i ako pustite samo brkove svi će vas gledati kao da ste s nekog drugog svijeta. Stoga, brkove uglavnom puštaju „drukčiji“ muškarci, muškarci koji u sebi imaju umjetničku dušu i kojima je idealno vrijeme ono iz prošlosti.

Izbrijana brada. Najčešća verzija muške brade, ali kako se trendovi mijenjaju vidljivo je da sve više muškaraca postaje fanovima puštanja brada. Muškarci koji preferiraju brijanje svih dlaka na licu su tradicionalisti, vole urednost i smatraju se gentlemanima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako izgledati kao Creed?

Kako bi izgledao kao pravi boksač Michael B. Jordan, koji u filmu glumi Adonisa Johnsona Creeda, sina Apolla Creeda, je morao proći naporni trening program ...