Što bi žene trebale naučiti od nas?

0

Život bi bio puno lakši kada bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu

 

Žene i muškarci dvije su strane jedne medalje. Oba spola potpuno su različita, ali evo što mi smatramo da bi žene trebale od nas naučiti.

 

LOGIKA

Život bi bio puno lakši kad bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu. Muškarci svoje odluke donose na osnovi urođene logike, a žene su potpuno nesvjesne toga, piše TOI.

 

EMOCIJE NISU UVIJEK VIDLJIVE

Žene moraju naučiti da svaka situacija ne zahtijeva izljeve emocija. Suzdržavanje izražavanja emocija u situacijama kada se ne zahtjeva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnima i tvrdog srca već praktičnima i realnima.

 

NIJE SVE TAKO STRAŠNO

Žene žele pokazati da im je stalo, a njihovo ponašanje muškarci shvaćaju previše intenzivno. Žene često pretjerano reagiraju i zbog najmanjih sitnica. Ako od muškaraca nauče kako biti ležernije, uživat će u životu kao nikada prije.

 

OGRANIČAVANJE TRAČANJA

Istina je da i muškarci tračaju, ali žene bi trebale naučiti da nije svaka situacija podloga za trač. Suzdržite se od ogovaranja i naučite se kontrolirati.

 

SMISAO ZA HUMOR

Nisu samo žene te koje traže partnera koji ima smisao za humor. Odlična je to osobina i kod žena pa se nemojte ustručavati.

 

VRATITE SE U REALNOST

Žene često žive u svom svijetu mašte i imaju svoja očekivanja od veza i brakova. Naučite prihvatiti stvarnost.

 

Više zanimljivih tekstova pročitajte na vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Certina DS-2 Chronograph

Certina je izbacila prekrasni novi kronograf koji se može pohvaliti izuzetnom preciznosti mjerenje vremena   Švicarski proizvođač satova Certina je i inače poznata po svojoj ...