Šokantni slučajevi stvarnog incesta

0

Ovih sedam slučajeva dobrovoljnog i prisilnog incesta je šokiralo ne samo okolinu uključenih, nego i cijeli svijet

 

„Još veći šok nastao je u školi kada je jedan od dječaka školskim prijateljima rekao da mu je sestra trudna ali da ne znaju koji je od braće otac!!!???“

 

JOHN I MACKENZIE PHILLIPS

Ime John Phillips vam možda nije poznato ali riječ je o vođi grupe The Mamas & the Papas koja nam je donijela evergreen hitove poput California Dreamin i Monday Monday. Phillips je bio cijenjen i nakon smrti 2001. godine sve dok osam godina kasnije njegova najstarija kćer Mackenzie nije otkrila da su 10 godina bili u seksualnoj vezi. Njihova navodna veza je počela večer prije njezina vjenčanja kada su oboje bili pod utjecajem droge i kada ju je otac John navodno silovao. Ponavljamo navodno, jer dok Mackenzieina polusestra Chynna smatra da bi to mogla biti istina, druga polusestra Bijou smatra da njezin otac definitivno nije bio takav.

 

NICK CAMERON i DANIELLE HEANEY

Nick Cameron i Danielle Heaney su bili polubrat i sestra koji su živjeli odvojeno, Danielle s roditeljima a Nick u domu, sve dok se 2006. godine konačno nisu upoznali. Samo tri tjedna kasnije Danielle je napustila supruga s kojim je imala četverogodišnju kćerku, te je zajedno s njom preselila Nicku. Jednog dana, njihova majka Susan ih je zatekla pod plahtama te je odmah pozvala policiju. Nick i Danielle su uvjetno kažnjeni na tri godine uvjetnog zatvora nakon što su priznali da su bili u incestnoj vezi. Nakon devet mjeseci prinudne razdvojenosti par je ponovo zajedno, te danas tvrde da nisu u seksualnoj vezi jer im je to zakonom zabranjeno.

 

DAVID EPSTEIN

Profesor na Columbia University je 2012. godine dospio u medije nakon što je uhićen zbog incestuozne veze s tada 24-godišnjom kćerkom. Podigla se velika prašina, jer je riječ o uglednom profesoru, ali još više prašine je podigao njegov odvjetnik koji je ustvrdio da bi odnos njegova klijenta i njegove kćerke trebao biti privatan jer kada ljude nije briga što homoseksualci rade u četiri zida, ne bi ih trebalo biti briga ni za ovaj incestuozni par. Epstein je na kraju osuđen samo za pokušaj incesta pošto njegova kćerka niti pod razno nije htjela svjedočiti protiv njega, a nekim čudom je zadržao i svoj posao na uglednom sveučilištu.

 

DANIEL I ASHLEY RINEHART

Iako je suprug Linde Rinehart silovao njihovu kćer od njezine pete godine, ništa nije napravila da silovanja spriječi. Danile je svima, uključujući i Ashleyine tri sestre prijetio smrću ukoliko budu ikome pričali o tome. Međutim, 2009. godine je jedna od sestara pobjegla iz paklenog doma i sve prijavila policiji. Ispostavilo se da je nesretna Ashley do svoje 19. godine rodila četvero djece, od kojih je troje preminulo, a preživio je samo tada četverogodišnji sin. Daniel je tvrdio da seks nije bio prisilan, jer mu se Ashley u dva navrata očešala o rame!? Sud mu nije povjerovao te je dobio doživotan zatvor plus 22 godine za silovanje, incest, ubojstvo i odlaganje trupla djece.

 

JOSEF FRITZL

Daleko najpoznatiji slučaj je onaj Austrijanca Josefa Fritzla koji je čak 24 godine u zatočeništvu držao svoju kćer Elizabeth. Kako se otkrilo nakon što je cijeli slučaj otkriven 2008. godine, nesretnu Elizabeth je monstrum držao u nehumanim uvjetima u maloj prostoriji u podrumu gdje ju je psihički i seksualno napastovao, a tijekom 24 godine Elizabeth je rodila sedmero djece. Četvero djece je Elizabeth odgojila u zatočeništvu, dok su ostalo troje Josef i njegova supruga Rosemarie odgojili kao nahočad. Nakon uhićenja Josef je sve poricao, ali kada je u sudnici vidio Elizabeth, slomio se i sve priznao. Osuđen je na doživotan zatvor, a njegova supruga je na iznenađenje svih uspjela dokazati da nije znala da joj je kćer zatočena u kući pune 24 godine!?

 

OBITELJ COLT

U južnom New South Walesu u Australiji, izvan jednog gradića u šumi na jednom ranču živjela je obitelj Colt, na prvi pogled čudna obitelj koja se nije imala kontakta sa susjedima, ali osim toga što su bili čudni, nitko nije mogao o njima ništa drugo reći. Sve se to promijenilo početkom prošle godine kada je 16-godišnji sin Betty Colt na njezin nagovor pokušao oteti 15-godišnjeg brata iz doma. Kada je policija ušla na područje Coltovih imala je što vidjeti, svi su živjeli u nehigijenskim uvjetima (40-tak odraslih i djece) a velik broj djece imao je mentalne smetnje. Ispitivanjem djece i odraslih otkrilo se da se braća i sestre, roditelji i djeca miješaju već četiri generacije! Ali, još veći šok nastao je u školi kada je jedan od dječaka školskim prijateljima rekao da mu je sestra trudna ali da ne znaju koji je od braće otac!!!???

 

BARBARA BAEKLAND

 

Rođena 1922. godine, Barbara je bila bogata i prelijepa žena koja se redovno pojavljivala na stranicama Voguea i Harpers Bazaara. Međutim, malo je bilo poznato da je patila od psihičkih problema koji su došli na vidjelo kada joj je sin priznao da je gay. To je za Barbaru bilo nedopustivo pa je Anthonya natjeravala na seksualne odnose kako bi ga „izliječila“. Međutim, Anthony je patio od šizofrenije, a jedan pokušaj odvlačenja u krevet je završio tako da je svoju majku izbo nožem na smrt. Nakon što je osam godina proveo u zatvoru gdje je psihički liječen, Anthony je preselio kod bake koju je također pokušao ubiti!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments