Sex ispovijedi 9: Žena pomorca

0

Što se dogodi kada je pomorac na brodu a žena željna akcije?

 

Uvijek sam volio u životu eksperimentirati, posebno u sexu. Radoznao sam po prirodi, puno me toga zanima, a kako se jednom živi, želim sve isprobati.

U ranim sam dvadesetima i mogu se pohvaliti da sam već dosta toga isprobao ali jednu stvar u sexu nisam, a bila mi je želja. Nisam probao, sve donedavno.

Još od puberteta shvatio sam da me privlače starije žene. Pri tome mislim na žene u četrdesetim godinama. Mislim da to nije ništa nenormalno jer sam primijetio da i ostale moje vršnjake privlače zrelije žene baš kao što zrelije žene privlače mlađi muškarci. Neka kemija očigledno postoji.

Kako sam odlučio da nema toga što neću i ostvariti, odlučio sam si i ovu maštariju provesti u stvarnost. Nije baš da možeš na ulici prići nekoj takvoj ženi i reći amo u krevet, a u večernjim izlascima i ne mogu se baš vidjeti zrelije žene, pa sam se za pomoć odlučio obratiti jednoj od agencija za spajanje partnera. Ne vidim u tome ništa sramotno, pogotovo sada kada sam i imao uspjeha. Jednostavno, takve agencije služe baš da povežu ljude poput mene, ljude koji imaju neke specifične želje koje ne možeš baš tako lako ostvariti.

 

KONTAKT PREKO AGENCIJE

Uzeo sam telefon, nazvao 064 broj (ne Hotline) i učlanio se u agenciju. Nije teško, ostaviš svoje fizičke podatke i osnovne želje. Ugodni glas sa druge strane mi je rekao da pričekam malo dok potraži i prije nego što sam se snašao već me spojila sa još ugodnijim glasom žene mojih snova. Povezala me sa gospođom od 44 godine kojoj je bila želja «isprobati» mladića.

Gospođa, nazovimo je Marija, mi je rekla da je udata za pomorca koji, naravno, često nije doma te da ona ima potrebe koje želji zadovoljiti. Idealno! Zašto mlađega, pitao sam. Odgovor je bio baš onakav kakav sam želio – zato što su mlađi izdržljiviji. Ne znam, ja sam uvijek mislio da zrelije žene vole mlađe muškarce jer ih vraćaju u mladost. Sasvim nepotrebno razmišljanje ako je tako, jer sam mišljenja, baš kao i većina mlađih, da nema ništa seksipilnije od žene u četrdesetima.

Tu smo malo pričali o našim željama i došli do zaključka da smo baš ono što trebamo. Dogovorili smo se za kavu i sa nestrpljenjem sam čekao vikend kada smo se trebali naći. Mislim da nikada neću zaboraviti one trenutke kada sam očekivao da Marija dođe. Srce mi je bubalo kao ludo, znojio sam se a najviše me bilo strah kako će me Marija doživjeti. U trenutku kada se ona pojavila mislim da mi je jezik ispao do poda. Sigurno sam izgledao vrlo smiješno jer je Marija puknula od smijeha kad me vidjela, a na moju sreću, moja joj je reakcija bila izuzetno simpatična. Ispred mene je bio moj san, izuzetno atraktivna crnka zamamnih oblina, još i seksipilnija nego što sam zamišljao.

 

ŽENA KOJA NE GUBI VRIJEME

Da budem iskren, ne znam ni što smo pričali jer su mi se oči stalno lijepile za njezin duboki dekolte, a u mojim je gaćama bilo izuzetno tijesno. Na moju sreću, Marija je isto bila nestrpljiva pa smo vrlo brzo završili u stanu. Što se dalje događalo definitivno nije bilo za novinski papir ali otkrio sam sex u pravom smislu te riječi. Nije da sam bio neiskusan, dapače, uvijek sam se smatrao vrlo iskusnim za svoje godine ali sam tek tada shvatio da je to ništa prema onome što sam iskusio sa Marijom!

Našoj avanturi tu, naravno, nije bio kraj. Iduća dva tjedna sam danonoćno bio u njenom stanu, zaboravio sam i sve obveze na fakultetu ali kao da je to važnije od ovoga. Ta dva tjedna su mi bila nešto najljepše u životu i šteta što su tako brzo proletjela.

 

MUŽ SE VRATIO

Nakon dva tjedna njen muž se vratio sa broda. Biti će tu neko vrijeme a onda nastavljamo sa našim igricama. Ako se pitate kako me nije sram jer sam sa udatom gospođom odgovor je – nije. Zašto bi bilo? Ako ona to želi, znači da nešto u njihovom braku fali. A meni je drago da se netko zbog mene osjeća ispunjenim i sretnim, pa zašto onda ne bih. Uostalom, zna se da većina pomoraca prvo u lukama trči u javne kuće, a kako mi je Marija rekla, ona sumnja da i njen muž nije iznimka. Pa ako on ima pravo na «izlete», onda ima pravo i ona. Treba održavati jednakost, zar ne?

Ja sam sretan jer sam ostvario još jednu želju iako mi ovo znači dosta više od samog ispunjenja želje. Moram priznati da me sada obične curice više seksualno ne zanimaju. Kakav je to sex kada im je na pameti samo kako im se frizura ne smije pokvariti, šminka isto? Sada kada sam upoznao pravi pojam riječi sex, cjelodnevno prepuštanje užicima, ne želim prestati sa tim. Kako će to sve završiti ne znam, ali znam da mi se sadašnje stanje izuzetno sviđa.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments