Sex ispovijedi 6: Mlada lolita

0

Pričica mlade studentice koja ne može bez iskusnijih ljubavnika

 

U Dubrovnik sam došla prije dvije godine kada sam upisala fakultet. Dolazim iz Splita, ali mogu reći da sam se potpuno privikla na svoj novi grad. Iako mnogi govore da su Dubrovčani i Splićani potpuno različiti i da jedni i drugi ne mogu bez svog grada, moram reći da se sa tim ne bih složila. Dapače, ja Dubrovnik obožavam. Istina, obožavala sam ga još i prije nego sam došla studirati, obožavala sam dubrovački govor i ono rastezanje slova „a“ ali kada sam doselila ovamo, potpuno sam se zaljubila. Voljela bih ostati ovdje zauvijek, iako i dalje volim svoj Split.

 

MALO UČENJA, PUNO ZABAVE

Za sada još ne razmišljam o budućnosti, glavna preokupacija mi je fakultet koji želim završiti a nakon toga planiram pronaći i kakav posao ovdje, kako bih mogla ostati. Srećom, potječem iz imućnije obitelji, tako da mislim da će upaliti i koja veza za posao. Stvarno bi voljela ostati u Dubrovniku.

Studentski život se, kako zna većina, pogotovo oni koji su i sami studirali, svodi na predavanja, malo učenja i zabavu. Ne mogu sada pjevati hvalospjeve sebi, ali mogu reći objektivno da imam sreću što bez problema polažem ispite. Brzo pamtim i to mi dosta smanjuje vrijeme potrebno za učenje. Naučim par dana prije ispita a kasnije sve zaboravim. Ne uzrujavam se mnogo, jer životna škola je uvijek bila važnija od svih škola koje služe samo za stjecanje papira potrebnog za zapošljavanje.

Kao što sam rekla, dobra memorija mi je smanjila vrijeme potrebno za učenje a povećala slobodno vrijeme i vrijeme za zabavu. Višak slobodnog vremena trošim na ono što slijedi u mojoj priči.

 

TKO NE UŽIVA U SEXU?

Sex mi predstavlja veliki užitak. Ne otkrivam nikakvu toplu vodu, kome sex ne predstavlja užitak? Ja se toga ne sramim i poduzimam sve kako bi što kvalitetnije provodila vrijeme. Smatram se seksualno slobodnom djevojkom, malo je toga što nisam isprobala i malo je toga u čemu ne uživam. Ipak, uvijek stavljam naglasak na kvalitetu a ne kvantitetu. Tek sam na početku dvadesetih godina, želim još uživati pa me ozbiljne veze ne zanimaju. Naravno, to ne znači da liježem u krevet sa svakim, ali moja dosadašnja iskustva sa partnerima sa kojima sam hodala i nisu baš najbolja. Radilo se uvijek o mojim vršnjacima i uvjerila sam se da stvarno ima istine u tome da muškarci sazrijevaju kasnije nego žene. Većina ih je bila neozbiljna a o tome da misle samo na sebe ne trebam valjda ni pričati.

Kako sam već istaknula da mi sex predstavlja užitak, odlučila sam poduzeti nešto i okrenula sam se starijim, zrelijim muškarcima, u nadi da ću konačno pronaći pravi sex. Nisam ni slutila koliko sam bila u pravu. Zreliji muškarci, dakle oni iznad 40 godina su, po mojoj logici, muškarci koje već po malo hvata kriza srednjih godina. Kada se za njima okrene mlada cura poput mene, oni to doživljavaju kao potvrdu da su još uvijek zgodni. Osim toga, većini muškaraca je dosadan seksualni život u braku, jer biti stalno sa jednom te istom ženom njima očigledno predstavlja opterećenje. Željni su malo čistog, strastvenog sexa bez obaveza. Fine with me, zar ne?

 

KONTAKT PREKO AGENCIJE

Sva ova moja razmišljanja dovela su do mog prvog kontakta sa agencijom za spajanje partnera. Nakon ostavljanja podataka, uglavnom o fizičkim karakteristikama te željama, ostalo mi je jedino da strpljivo čekam poziv. Za one koji ne znaju, agencije za spajanje rade na principu da ostaviš podatke i dobiješ šifru. Na osnovi mojih želja oni pronalaze sličnu osobu te nakon toga direktno pričate sa tom osobom na telefon. Dalje ostaje sve na vama.

Nije prošlo niti pola dana kada je prvi put zazvonio telefon. Nažalost, već u startu sam shvatila da će se javljati svakakvi kreteni. Prvi je, niti dobar dan, nego „Mala, koja ti je poza najdraža?“. Poklopila sam odmah. Tražila sam normalnu osobu sa kojom ću moći uživati. Javljali su se stvarno svakakvi, od onih koji se hvale da im je „kao u konja“ do onih koji su htjeli kapati vosak na mene.

Na sreću, javilo se i par njih normalnih. Da, nisam tražila samo jednoga, bila sam otvorena za sve opcije, tj. sve muškarce koji su normalni i čije se želje poklapaju sa mojima. Na kraju je izbor pao na tri muškarca, sva tri oženjena ,od kojih je najmlađi imao 43 godine.

 

ZRELI MUŠKARCI PUNI STRASTI

Upoznala sam ih sve, nakon sati provedenih u priči preko telefona, jer sam htjela biti sigurna da su oni pravi. Razgovori su bili potpuno anonimni jer sam htjela biti sigurna da se iza ugodnog glasa ipak ne krije kakav kreten koji bi me vezao i bičevao. Na moju sreću, bili su baš onakvi kakvima su se predstavljali, pravi gospari. Naravno, jedan za drugoga nisu znali, a ja sam konačno mogla ostvariti svoje želje.

Kako živim sama, tj. iznajmila sam stan a gazdarica mi ne visi nad vratom, mogli smo bez ustručavanja uživati u igricama. Nemam riječi kojima bi opisala koliko mi nove igrice predstavljaju užitak! Moji novi ljubavnici su puni strasti, ne misle samo na sebe i očigledno znaju što trebaju raditi. Kombinacija starosti (bez uvrede za moje ljubavnike) i mladosti se još jednom pokazala dobitnom. Kako u sobi imam veliko ogledalo u kojem se mogu gledati, prođu me trnci kada vidim ljubavnika na mom mladom njegovanom tijelu. Naprosto su ludi za mojim tijelom, za razliku od njihovih žena, moja je koža još uvijek glatka a guza i sise još uvijek stoje kako bi trebale stajati. Držim do svog izgleda, redovno posjećujem kozmetičke salone, tako da ih moja potpuno glatka koža uvijek izludi. Na kraju krajeva, to pogoduje najviše meni jer sasvim dovoljno vremena posvete meni i mojim potrebama za predigrom.

Igrice prakticiramo već neko vrijeme pa sam u međuvremenu rekla mojim ljubavnicima da mi nisu jedini. Kao i što sam očekivala, nije im smetalo, tako da sada nerijetko uživam u igricama sa dvojicom istovremeno. To je tek užitak! Djevojke, nemojte se sramiti, nego ostvarite svoje maštarije o dvojici muškaraca, nećete požaliti. Pitanje je samo vremena kada ću probati i sa svom trojicom, ali sljedeće što ću probati jest sa mojom dvojicom i još jednom curom. Moju prijateljicu, sa kojom ponekad uživam u igricama nagovaram i samo je pitanje vremena kada će popustiti.

Jedanput se živi i zato nemojte biti sramežljive. Uživajte u maštarijama i nemojte da vam treba dugo prije nego maštarije postanu stvarnost. Ja sam svoje ostvarila i ne mogu ni opisati koliko sam sretna. Mlade cure, moj savjet – probajte sa starijim!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments