Sex ispovijedi 3: Ljubavnica doktora

0

Kako se fetiš prema uniformama i doktorima pretvorio u pravu avanturu

 

Svi se mi palimo na uniforme! Mislim da nema čovjeka kojemu ženska ili muškarac, ovisno o sklonostima, nije napet kada je uniformiran. Poznato je da su muškarcima napete medicinske sestre, stoga sigurno nikoga ne treba čuditi što su ženama napeti doktori. Iako mogu govoriti samo za sebe, mislim da mogu govoriti i generalno, jer sudeći po mojim prijateljicama, žene stvarno vole vidjeti zgodnog doktora.

 

RANE MAŠTARIJE

Mislim da je moja «ljubav» prema muškarcima u bijelim kutama i sa stetoskopima oko vrata počela jako rano, još kao mlađoj curici. Nikada mi nije teško bilo poći na kakav pregled, dapače, na neki sam bizaran način to i voljela. U pubertetu, tj. kada sam već postajala žena, ta se privlačnost po malo počela pretvarati u maštarije. Sama pomisao da je neko dominantan nada mnom, da mu moram biti poslušna i da moram raditi sve ono što kaže mi je uvijek izazivala trnce u želucu. Ne, igre dominacije me općenito ne pale, nisam mazohist, ali kada se nađem ispred doktora sa stetoskopom, koljena mi klecaju.

Moja avantura sa jednim dubrovačkim doktorom je, kako to obično i bude, počela sasvim slučajno. Šetala sam se Uvalom sa prijateljicom kada sam naišla na jednog poznanika koji je bio u društvu sa meni tada nepoznatim gospodinom. Pričali smo kratko i svatko je pošao svojim putem. Kasnije te večeri mi je stigla poruka od tog poznanika koji mi je rekao da se njegov prijatelj interesira za mene i da hoće moj broj. Nakon što sam se raspitala tko je on, rečeno mi je da je doktor i da je oženjen! Čuvši ono prvo moje su maštarije poludjele a drugoj činjenici, onoj da je oženjen, nisam pridavala nikakvu važnost.

 

OŽENJENI MI NISU SMETALI

Znam da grozno zvuči, ali oženjeni mi nikada nisu smetali, dapače, bili su mi poželjni. Život sam uvijek željela živjeti punim plućima, iskoristiti svaku sekundu, uživati do kraja. Sex volim, i naravno da ga volim upražnjavati. Jednog dana ću se sigurno smiriti, i iako sam u kasnim dvadesetima i vjerovatno bi to vrijeme već trebalo doći, još uvijek želim živjeti i izlaziti. Oženjeni su u krevetu pravi tigrovi, većini fali pravoga sexa sa ženom, tako da im je svaka izvanbračna avantura prilika za dokazivanje. Sex sa njima ne može biti loš, svaki se pokušava pokazati u što boljem svijetlu pa se odmah više i trude, a i sve se svodi na čistu strast. Isto tako, oženjeni tipovi su i diskretni što mi je ipak važno. Grad je mali i ne bih baš voljela da se pročuje tko sam, jer sumnjam da bi ljudi shvatili, sumnjam da će i shvatiti ovo što pišem. Prednost je dakle, u tome što oženjeni neće ići okolo i na sva zvona zvoniti da su ševili. Naravno, promislim uvijek i što je sa njihovim ženama. Ali mora postojati razlog zašto im muževi švrljaju okolo. Ili ih ne zadovoljavaju ili su jednostavno takvi. Ja se svog užitka ne želim odreći a opet, ono što ne znaš, ne boli, tako da ako njihove žene ne saznaju neće ni boljeti.

Par dana nakon što smo prvi put izmijenili sms-ove našla sam se na kavi sa «mojim» doktorom. Neću ni pričati kako sam bila nervozna i koliko sam se sređivala za taj prvi «sudar». Nismo dugo čavrljali a sve je završilo baš onako kako sam se i nadala – u krevetu. Čista strast je bila među nama, više se i ne sjećam detalja, sve mi je u nekoj magli. Dogodilo se u njegovoj kući jer mu je žena bila na putu. Nakon tog prvog puta, više se nismo mogli zaustaviti. Naši susreti su postajali svakodnevni, nažalost, žena se vratila, pa smo morali pronalaziti mjesta za naše avanture. Često bi odlazili na kratka putovanja van Dubrovnika, odsjedali u različitim hotelima. Naši susreti su bili toliko strastveni da bi se često pohvatali čim bi vrata zatvorili, ne bismo stigli ni do kreveta, već bi to učinili na podu!

Ipak, najnapetije bi mi bilo kada bi mu došla u posjet na njegov odjel u bolnici. Oni bijeli kreveti, čistoća i sterilnost su bili previše za mene. Sex na njegovom radnom stolu mi je bio nešto što me najviše izluđivalo. Strah da nas netko ne čuje i da ne pokuca na vrata, iako su bila zaključana, je još samo dodatno pojačavao užitak. Bila me je to definitivno najjača seksualna avantura koju sam ikada doživjela.

 

KAD VEZA PRERASTE U NEŠTO VIŠE

Naša veza je počela prerastati u čak i nešto više. Nisam tražila od njega da se rastavi, nisam znala niti želim li to stvarno. Iako sam počela osjećati nešto za njega, još se uvijek sve vrtilo oko sirovog sexa.

I tada je odjednom priči počeo dolaziti kraj. Znala sam da moj doktor ima djecu i nije mi to smetalo sve dok ga jednom nisam vidjela u šetnji sa djetetom. To me nekako pogodilo. Zapitala sam se što li ja to radim? Iako sam do tada bila, recimo to tako, bezobzirna, preko te slike nikako nisam mogla preći. Susretali smo se nakon toga još, sexali smo se ali više to nije bilo to. Nisam se mogla prepustiti i zaboraviti tu sliku. Odlučila sam prekinuti avanturu.

Nije to lako primio, zvao me svakodnevno na telefon, pokušavao me nagovoriti da nastavimo, ali koliko god mi je teško padalo što ga više nema, nisam se htjela više nalaziti sa njim.

Sada, nakon nekoliko mjeseci, još mi uvijek zaklecaju koljena kada ga vidim ali osjećaji više nisu jaki kao prije. Sada me zanima drugi tip, ovaj je također oženjen. Znam da opet idem istim putem ali ovaj se oženio za neku glupaču i sada žali. Kako će ova priča završiti, ne znam, ali znam samo da ga jako želim!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Novi Mercedes-Benz SL

Snažniji motori, automatski mjenjač 9G-Tronic, Dynamic Select s pet režima rada mjenjača i Active Body Control sustav s funkcijom kontrole naginjanja u zavojima. Visoka prikladnost ...