Sex ispovijedi 11: Posjet domini

0

Kako je to biti rob koji sluša naredbe iskusne domine otkrio je jedan naš čitatelj koji je ostvario svoju životnu želju

 

Možda ovaj tekst izazove različite reakcije ali da se razumijemo, ja sebe smatram potpuno normalnom osobom kojoj je konvecionalni seks dosadio pa sam utjehu odlučio potražiti u nečem novom, uzbudljivom. Moram priznati da sam oduvijek razmišljao o tome kako bi bilo da me ženska osoba veže, bičuje i udara ali nikada nisam imao hrabrosti to predložiti nekoj od mojih cura. Uvijek sam mislio da bi nakon toga uslijedila šut karta. Ne znam jesam li u pravu ali pretpostavljam da bi me skoro svaka cura ostavila zbog takvih ‘naprednih’ ideja. Trenutno se nalazim u stalnoj vezi od šest mjeseci i recimo da još uvijek ne poznam tako dobro svoju bolju polovicu da bi joj rekao svoje ne tako česte ali ipak prisutne seksualne maštarije.

 

POTRAGA PREKO OGLASNIKA

Uglavnom, došao je dan kad je moja firma odlučila nas par poslati u Zagreb na stručno usavršavanje tj. seminare u trajanju od pet dana. Dok su kolege izražavale veliko veselje što idu na mali izlet u Zagreb, što zbog seminara, što zbog dobre zabave ja sam odmah pomislio da bi mogao realizirati svoju ideju. Uključio sam se u njihovo veselje i sa nestrpljenjem čekao da završi radni dan. U glavi mi je samo bilo da odmah poslije posla otrčim do trafike i kupim Plavi oglasnik. Ostatak radnog dana prošao je u razmišljanjima kako ideju sprovesti u djelo. Kad sam bio gotov sa poslom prva stanica prije kuće bila je trafika. Sad sam ga imao u rukama, hrpu oglasa među kojima bi trebao biti i onaj koji će mi otkriti čari dominiranja i malo sadističkog seksa. Ušao sam u stan, sjeo za stol i mahnito počeo tražiti. Uopće nije bilo teško, nakon par minuta imao sam nekoliko pocrtanih oglasa. Uzeo sam telefon u ruke i počeo nazivat. Prvi poziv je bio pomalo razočaravajući. Žena koja se javila je imala pregrub glas za mene, a njezine metode su graničile sa bolesnim pa sam ubrzo prekinuo. Samo ću reći da je spomenula vibrator što me nekako prepalo jer to ipak nisam želio osjetiti. Nisam gubio nadu jer je preda mnom bilo puno izbora. Drugi poziv je na sreću bio ohrabrujući. Javila se cura ugodnog glasa i vjerovali ili ne to mi je bitno. Volim seksi glasove, to me jednostavno pali. Makar tako samo zvučalo preko telefona. Po priči sam skužio da ta cura nekako nema dovoljno iskustva pa sam i od nje odustao. Uslijedio je treći poziv. Javila se djevojka od 25 godina, crnka, poželjnih dimenzija i glasa od kojeg sam se odmah rastopio. Rekao sam joj da za dva tjedna dolazim u Zagreb i da tražim dominu kojoj bi rado bio rob na par sati. Naravno, odgovorila je da će zadovoljiti sve moje potrebe ali da shvatim kad jednom uđem u njezin prostor da sam poptpuno pod njezinom kontrolom. Od toga sam se naježio jer to je bilo ono što sam želio. Dogovorili smo se da se javim prije nego krenem u Zagreb i dogovorimo termin. Osjećao sam da sam našao ono što želim i što mi treba ali sam ipak okrenuo još par brojeva da budem siguran. Na kraju sam se ipak odlučio za nju.

 

IŠČEKIVANJE

Sad je samo trebalo dočekati da se krene. To su mi bila najduža dva tjedna u životu. Recimo da sam nekako cijelo vrijeme bio odsutan. Bilo mi je čudno biti sa mojom curom, a u istom trenutku razmišljati o domini odjevenoj u lateks ili kožu u crnim čizmama sa velikom potpeticom i bičem u ruci. Tako sam je otprilike razmišljao. Napokon je prošao zadnji tjedan i preko vikenda sam nazvao moju dominu da dogovorimo termin. Uspalio sam se kad sam čuo njezin glas, razmišljao sam o njoj dva tjedna, o osobi koju nisam nikada sreo i koju nisam poznavao. Dogovorili smo termin. Sad mi je bilo lakše, bio sam bliže svom cilju. Kad sam došao u Zagreb trebalo se samo strpiti dva dana i otići na seansu. Ona radi samo u svom prostoru. To mi je odgovaralo.

Kucnuo je čas i krenuo sam. Stigao sam do vrata. Bio sam uzbuđen, srce mi je lupalo jako i brzo. Mislio sam da će iskočiti. Otvorila je vrata. Duga crna kosa. Kožni korzet iz kojeg su izvirivale sise, na prvi pogled četvorka. Uske kožne hlače i čizme sa visokom potpeticom. Samo nije imala bič u ruci ali pretpostavljao sam da će ga brzo uzeti.

 

SLUŠANJE NAREDBI

Rekla je – Ulazi unutra smeće jedno! Ušao sam, a ona je zalupila vrata. Skidaj se! – zaurlala je na mene. Morao sam biti poslušan. Svidio mi se njezin grubi način. Bio sam gol. Promatrala me. Naredila mi je da kleknem. Odmah sam kleknuo. Uzela je crni povez i zavezala ga oko mojih očiju jako ga stegnuvši. Sada je oko mene bio mrak. Čuo sam zveckanje i tada su lisice već bile oko mojih ruka. Osjetio sam da sam koliko toliko bespomoćan što me totalno napalilo. Sad sam bio u njezinim rukama. Nagazila je na moju bedru sa svojim potpeticama i osjetio sam pravu bol. Uhvatila me za ruku i rekla – Diži se! Digao sam se i shvatio me da mi sada ruke koje su bile zavezane lisicama podiže gore i veže ih sa još nečim tako da sam stajao istegnuto. Tek sad sam bio potpuno bespomoćan. Pritegnula me i više nije bilo mrdanja. Čuo sam pucketanje. Pretpostavio sam da se radi o biču. Udarila me, uzdahnuo sam. U istom trenutku sam osjetio bol, sreću i zadovoljstvo. Digao mi se, a ona me udarila i po njemu. Ne jako, ali udarila me. Vikao sam – To! Hoću još! Rekla je – Šuti mali crve! I dobit ćeš još! Osjetio sam kako mi zavrće bradavice i onda na njih stavlja štipalice. Osjećao sam se čudno. I onda je počelo. Ove štipalice su očito bile spojene na struju jer me ubrzo počelo tresti. Sad sam tek uživao i stenjao. Derala se – Boli li? Boli li? I pojačavala napon. To nije neki veliki napon ali dovoljan da vas malo strese. Bilo je dobro, jako dobro. Onda me opkoračila i sjela na mene.

To je bio najdivljiji seks koji sam ikad okusio. Brzo je sve bilo gotovo. Previše sam se napalio. Odvezala me, ispostavila račun i rekla da se gubim iz njene kuće. Doslovno me istjerala. Osjećao sam se kao da sam na nekom drugom planetu. Svidjelo mi se i samo sam razmišljao kako moram otvoreno razgovarati sa svojom djevojkom i objasniti joj što želim jer ovo je bilo nešto najbolje što mi se ikad dogodilo.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Gisele Bundchen

Najveći supermodel današnjice za kojom ludi modna industrija, kao i veliki broj muškaraca širom svijeta     Dok se Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Naomi ...