Sex ispovijedi 1: Vruć početak dana

0

Sve je počelo sa vrućim snom a nastavilo u rano jutro sa još vrućjom igrom

 

Ujutro nisam imala nikakvih velikih planova, osim obići jednu prijateljicu i popit kavicu sa drugom. Bilo je ljetno doba, probudio me cvrkut ptica koje su navještale lijep i sunčan dan.

Još se nisam ni razbudila kada mi je kroz misli proletio san koji sam te noći sanjala. Ne sjećam se detalja, ali znam da je bilo jako uzbudljivo i sexy, ne znam čak jeli bila muška ili ženska osoba u pitanju, ali znam da sam i polu budna bila pod dojmom sna i poželjela da sam sanjala još malo.

Zaspati i nastaviti sanjati u ovom slučaju nije bilo moguće, ali imala sam jako veliku prednost – vremena na pretek, a još sam i sama bila doma jer je dragi odavno pošao raditi i vraćao se tek kasno uvečer, i još veću želju i potrebu nastavit tamo gdje sam zaustavila sanjarenje. Srce mi je ubrzano kucalo i bila sam jako uzbuđena. Skinula sam sa sebe gaćice i prozirnu usku majicu u kojoj spavam, jer mi je odjednom postalo jako vruće. Počela sam maštat o svakakvim stvarima ali naj više me privukao moj dragi koji točno zna što mi odgovara, što volim i kako da me dovede do barem jednog, ali mnogo puta i dva, orgazma u jednom vođenju ljubavi.

Počela sam se nježno mazit po svom vrućem tijelu koje je bilo nevjerojatno uzbuđeno. Prstićima jedne ruke prolazila sam po svojim usnama dok sam drugom rukom milovala svoje grudi koje su bile cijele naježene. Vlažnim sam prstićima prolazila po svojim bradavicama zamišljajući da ih moj dragi ljubi i jezikom se igra sa njima. Sama pomisao na to još me više uzbudila i postalo mi je jako lijepo i  neizmjerno sam uživala, željela sam da još traje, da nastavim dalje. Još uvijek sam jednom rukom mazila svoje grudi i igrala se sa njima a drugu sam spustila nešto malo niže, do svoje mačkice koja je bila vrela i vlažna. Stavila sam dva prsta na nju i počela polako masirat svoju naj uzbudljiviju točku. Bila sam jako nježna jer mi je to u tom trenutku godilo, bila sam toliko uzbuđena da su mi se usne tresle od uzbuđenja. Počela sam tiho stenjat i odlučila prstiće spustit nekoliko centimetara niže, ruku sa svojih grudi sam također stavila na svoju macu jer mi je trebala. Jednom sam rukom mazila svoju rupicu i svako malo ju nagradila prstićem,ž a drugom polako trljala svoju naj uzbudljiviju točku. Zzamišljala sam kako moj dragi ljubi moju macu, kako jezikom prolazi po mojoj rupici i gura jezik u nju, dok ja sama sebi trljam to mjesto koje me izluđuje dok ga mazim ili dok mi ga dragi mazi i ljubi.

Tog jutro mi nije bilo do klasičnog sexa gdje ću svršit od muškog spolnog organa, tog jutra sam htjela svršit drukčije, htjela sam se mazit do besvjesti, što sam i učinila. Ležala sam u krevetu, raširila svoje nožice a uzbuđenje je bi lo toliko veliko da više nisam mogla izdržat. Nekoliko puta sam morala stati jer sam bila blizu da svršim, ali konačno više nisam mogla odgađati. Postepenom jačinom, od polake pa prema bržoj, prstićima sam trljala svoj klitoris koji je bio željan dobrog svršavanja. U trenutku sam se cijela naježila od ugode, prolazili su mi trnci po tijelu, stenjala sam, znala sam da dolazi trenutak kada ću svršiti. Naravn,o tako je i bilo – počela sam svršavat, a to je trajalo duže nego inače.

Pošla sam pod tuš, sredila se za tadašnji dan i cijela sretna sjela u auto kod prijateljice, pa sa drugom na kavicu.Volim kada mi se dogode ovakva jutra i mislim da bi ih svi trebali imati. Nadam se da se slažete samnom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments