Seksi uniforme koje Hrvatice obožavaju

0

Roleplay je nešto što može itekako začiniti seksualni život, a ove uniforme mogu samo pripomoći

 

Vjerujemo da nema djevojke i žene, a o muškarcima da ne govorimo, koja odoljeva reklamama seksi manekeni s jumbo plakata, neodoljivih ljepotica pogleda upućenih samo u vas. Većina djevojaka poželi biti predmet seksualne želje, neodoljiva ljepotica koja će kod svog dragog izazvati samo jednu želju. Stoga, ako se i kod vas u glavi rodi ideja „Idem ga iznenaditi, neće on meni tamo gledati onu mladu tajnicu, susjedicu, trafikanticu“ ostvarite je i to na jednostavan način. Zaputite se u Gajevu 17, jer sex shop Pigalle ima u svojoj ponudi sve što vam treba za ostvarenje maštarije.  A što Hrvatice najviše traže i kupuju?

Seksi korzeti su nešto što će upaliti baš kod svakog muškarca, a ono što je njihova najveća prednost je to što baš svakoj djevojci, bez obzira na građu, jednostavno stoje. Još moramo naići na djevojku koja u korzetu, koji tako lijepo istakne grudi, ne izgleda dobro!

Na listi seksi ženskih zanimanja broj jedan je uvijek odnosila medicinska sestra. Stoga, ako želite vidjeti kako muškarci reagiraju na seksi medicinsku sestru obucite za svog partnera još seksipilniju verziju uniforme. Hetero muškarca koji može odoljeti tom kostimu sigurno ne postoji! Za medicinskim sestrama puno ne zaostaju niti francuske sobarice, a njihova odora (koju smo toliko puta gledali u filmovima) je nešto što bi trebala imati svaka djevojka željna vatrenih igrica u krevetu. Ako ste od odminantnijih djevojaka, kostim šefice na poslu će se uvijek dobro uklopiti u vaš scenarij. Ni slučajno ne smijemo zaboraviti uniformu školarke, koja je kod muškaraca u bilo kojem dijelu svijeta uvijek pun pogodak!

Seksi plesačice, još iz doba Mouling Rougea, pa do danas kada ga pogotovo koriste plesačice burlesque, su uvijek koristile perje kao sredstvo za dodatno zavođenje. Golo tijelo, na strateškim jestima prekriveno perjem će sigurno zagolicati maštu. A nekada nije potrebno ni prekrivati strateške dijelove. Jednostavno obučete prozirnu spavaćicu u kojoj se nećete osjećati goli – iako ćete to biti!

Ovo su najpopularnije stvari koje Hrvatice kupuju za vatrene igrice u krevetu, ali izbor je dosta veći i svatko će u Gajevoj 17 sigurno pronaći nešto za sebe.

 

{gallery}Pigalle-uniforme{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija serije: Revolucija

Serija koja je puno obećavala ali je rezultat u potpunosti izostao     INFO Uloge: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, ...