Seksi negativke za kojima se gubi glava

0

Donosimo 10 filmskih negativki za kojima su muškarci na filmu doslovno gubili glave

 

Onatopp

XENIA ONATOPP

U Jamesu Bondu su se tijekom godina pojavile mnoge ljepotice, a gotovo sve od reda nisu uspjele odoljeti njegovim čarima. Ali ne i hladnokrvna Ruskinja, koju je odigrala prekrasna Famke Jannsen, a koja je muškarce zavodila da bi ih nakon toga ubijala svojim ubojitim bedrima. Na sreću za svijet, omiljeni agent, je ipak uspio izbjeći sudbinu njegovih kolega, i izvući se iz ralja smrti najseksi protivnika s kojim se ikada susreo.

 

Tremell2

CATHERINE TRAMELL

Bilo tko je disao zrak u 90-tim godinama, ime spisateljice koja je ubijala nožem za led je itekako poznato. Sirove strasti Paula Verhoevena su trash film, ali zahvaljujući glavnoj glumici i sceni u kojoj križa noge ostat će zauvijek zapamćen kao kultni film. Uloga Catherine Tramell je seksi Sharon Stone donijela slavu, ili bi se možda čak moglo reći da je Stone, svojim seksipil i spremnošću na vruće scene proslavila lik spisateljice, ali i redatelja Verhoevena..

 

Sil

SIL

Seks na jednu noć donosi rizike, ali u slučaju Sil donosi i veliku opasnost po život. U Vrsti, Natasha Henstridge igra mutanta čovjeka i vanzemljaca, koji izgleda kao model Natasha Henstridge dok zavodi, ali se za vrijeme seksa pretvara u čudovište (koje je dizajnirao „otac“ aliena H.R. Giger)  koje ubija bez milosti. Ako ste pogledali Vrstu, sigurno ste dobro promislili prije nego ste odmah nakon upoznavanja odveli zgodnu djevojku u krevet.

 

orenishii

O-REN ISHII

Quentin Tarantino je stvorio cijeli niz osebujnih ženskih likova, ali malo koji je bio tako ubojit kao O-Ren Ishii Lucy Liu. S obzirom da je imala jako teško djetinjstvo ne čudi da je O-Ren Ishii postala jedan od najsmrtonosnijih ubojica Japana,  praćena odredom od 88 ubojica. O-Ren Ishii odred ubojica i ne treba, s obzirom da se sama može nositi sa svakom prijetnjom. A seksi Lucy Liu u kimonu, i mačem kojim maše oko glave je kadar koji se ne zaboravlja.

 

Frost2

EMMA FROST

Trebalo je 11 godina da se Emma Frost konačno pojavi u X-Men filmu, ali kada se pojavila, pojavila se sa stilom. Za seksi negativku, supermodel s psihičkim sposobnostima i mogućnošću transformiranja kože u dijamant, nije postojao bolji izbor od January Jones. Prelijepa January se uklopila ne samo svojim „zimskim“ imenom, već i hladnom profinjenom ljepotom, ali i dekolteom koji je jednostavno privlačio pogled kao magnet.

 

tx

T-X

T-1000 je ikonski negativac koji je, naravno uz Schawrzeneggera, učinio Terminator 2: Sudnji dan tako posebnim filmom. Ali, za „tricu“, odnosno treći pokušaj ubojstva Johna Connora, iz budućnosti su poslali napredniji model. T-x dolazi s ugrađenim oružjem, eksterijerom od tekućeg metala, te sposobnošću da preuzme kontrolu nad bilo kojim strojem. Ujedno je T-X prvi ženski Terminator koji dolazi u vidu seksi Kristanne Loken.

 

Pfeiffer

CATWOMAN

Ženu mačku su nebrojeno puta adaptirali, što u filmovima, što u serijama, u tijesni kožni kostim su oblačile mnogobrojne glumice, od Julie Newmar i Earthe Kitt u 60-tim, do Hale Berry i Anne Hathaway u posljednjoj dekadi. Ipak, nikoja od njih se ne može nositi s Michelle Pfeiffer iz drugog Burtonovog Batmana. S transformacijom iz smotane tajnice u ubojitu ženu, i njezinom izvedba žene mačke Pfeiffer je definitivno „ukrala show“.

 

Ursa

URSA

Iako je bila odjevena u jedan od najneizazovnijih kostima koji su se ikada pojavili na filmu zla Kryptonijanka Ursa je uspjela postići da svaki muškarac poželi da mu ispraši tur! Od prebijanja astronauta na Mjesecu i uništavanja svega živoga svojim laserskim očima do osvajanja Bijele kuće i borbe sa Supermanom, Ursa se pokazala kao jedan od najmoćnijih i najzloćudnijih ženskih negativaca ikada. A s obzirom da muškarci vole dominantne žene…

 

ReginaGeorge

REGINA GEORGE

Ne trebaju sve negativke supermoći, seksualna imena ili krv na svojim rukama da bi postale ikonske. U slučaju lika Rachael McAdams iz Opasnih djevojaka sve što treba je stav. Regina George, je alfa djevojka koja je najbeskompromisnija, umišljenija, bahatija, arogantnija, manipulativnija i okrutnija srednjoškolka koju ste ikada susreli na ekranu. McAdams je bila toliko realna da je inspirirala mnoge srednjoškolke da budu još okrutnije prema drugim djevojkama.

 

Mistyque

MYSTIQUE

Mystique nije samo zgodna, već je i sposobna negativka koja je na ljestvici hijerarhije u X-Menu odmah iza Magneta. Da se razumijemo, Mystique u biti može biti seksi samo onima koji imaju fetiš na likove iz stripova ili vanzemaljaca, ali kad znate da se ispod plave šminke krije golo tijelo Rebecce Romijn ili Jennifer Lawrence, stvar se prilično mijenja. Drugim riječima, ovu negativku počnete gledati drugim očima!.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments