Seksi igrice koje ne moraju biti seksi

0

Neke ideje na prvu mogu zvučati jako seksi, ali su na kraju privlačnije u teoriji nego u praksi…

 

„Ne zaboravite, seks na javnom mjestu je kažnjiv, zbog čega možete završiti kod prekršajnog suca“

 

SEKS I HRANA

Čokolada, šlag i razne druge poslastice mogu biti odličan dodatak u seksu, no pazite gdje ih stavljate. Nanošenje hrane na donje dijelove može rezultirati infekcijom intimnih dijelova, pogotovo kod ljepšeg spola. Stoga, obavezno prvo provjerite rok trajanja.

 

VRUĆI VOSAK

Odlučite li se na zalijevanje erogenih zona, poput bradavica, vrućim voskom, puno toga može krenuti po zlu. Ako je vosak prevruć, na osjetljivim dijelovima tijela može izazvati opekline, pogotovo ako ih odlučite kapati po vagini vaše partnerice, ili ona po vašim genitalijama. Manja opasnost prijeti i kod skidanja voska, koji osim dlaka može skinuti i dijelove površine kože.

 

SEKS NA JAVNOM MJESTU

Koliko god ideja takvog seksa primamljivo zvučala, može se dogoditi da ćete se toliko brinuti da ne budete uhvaćeni na djelu da na kraju uopće nećete uživati. A može se dogoditi i da doista budete uhvaćeni, a onda se nećete dobro provesti. Ne zaboravite, seks na javnom mjestu je kažnjiv, zbog čega možete završiti kod prekršajnog suca.

 

SADO MAZO IGRICE

Mnoge igračke i razni dodaci znaju razveseliti seksualni život, no neke ekstremne stvari poput lanaca, konopa, bičeva i sličnog većina ljudi neće dočekati s oduševljenjem. Ne upuštajte se ni u kakve perverzije ako niste sigurni da li bi ih vaš partner volio. U slučaju da ste oboje za, dobro pazite kojim intezitetom pristupate. Jaki udarci bičem npr. mogu ostaviti dugotrajnije ožiljke, pa posebno pazite da ne udarate po vidljivim područjima, pogotovo ne po licu. I poželjno je da izbjegavate ekstremnije igrice poput gušenja.

 

Izvor: Cosmopolitan

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

BMW i8 Concept Spyder

BMW-ov pogled na budućnost donosi superštedljivi hibridni sportski automobil   „S obzirom da je i8 Concept Spyder sportski automobil zvuči nevjerojatno da će potrošnja biti ...