Seks mitovi koji su istiniti

0

Čovjek koji je slomio svoj penis, ili je osljepio od seksa – zvuči kao dobar mit, ali se u stvarnosti dogodilo i može se dogoditi

 

LOM PENISA

Iako vam to zvuči nemoguće, nažalost može se dogoditi. Naime, penis jesastavljen od dva velika i jednog malog spužvastog tijela. Ta se spužvasta tkiva tijekom erekcije napune krvlju, zbog čega se penis ukruti. Spužvasta su tijela obavijena posebnim membranskim tkivom a puknuće te membrane se naziva lomom penisa. Kod pucanja membrane se začuje poseban zvuk i osjeti oštra bol, a u slučaju da vam se to dogodi morate što prije kod doktora kako ne bi imali trajnih posljedica. I loša vijest – popravljanje ovog problema zahtjeva operaciju! Zanimljivo, prema istraživanju Dr. Andrew Kramera ovakve stvari se češće događaju kod muškaraca koji imaju aferu. Naime, takvi muškarci češće pretjeraju pošto žele impresionirati svoje ljubavnice!?

 

DJEVOJKA VAS MOŽE UKLJEŠTITI SVOJOM VAGINOM

Sigurno ste čuli priču u kojoj je na vjenčanju muškarac uhvatio svoju suprugu s kumom, te kako su joj se od šoka mišići toliko zgrčili da je svojom vaginom „zaključala“ nesretnog kuma u sebi. Zvuči kao priča samo za dobar vic, ali ovakve stvari su se događale. A fenomen, koji je zaslužan za tu „horror“ priču se naziva penis captivus. Događa se u napetim situacijama, kao npr. već spomenutom. Mladenka je znala da radi nešto što ne bi smjela, i već tada je bila u stanju stresa. A kada se odjednom pojavio suprug, pojavio se nagli šok koji je doslovno ukočio sve njezine mišiće. Poznat je slučaj jednog mladog para koji je donesen „spojen“ ne jednim nosilima u hitnu. Rješenje je veća doza sedativa.

 

OD SEKSA MOŽETE OSLIJEPITI

Svi smo već čuli kako se muškarce strašilo da ne masturbiraju jer će oslijepiti ili će im se ruke osušiti. I svi smo se tome dobro nasmijali. Međutim, znate li da je sljepilo zbog seksa moguće? Taj fenomen je rijedak, naziva se amaurosis fugax, najčešće traje samo kraće vrijeme, i, zanimljivo, događa se samo na jedno oko. Naime, kako za vrijeme seksa krv većinom ide znate već na koje mjesto, događa se da kapilari u jednom oku ostanu bez protoka krvi što dovodi do privremenog sljepila – odnosno sve dok erekcija ne popusti! Međutim, postoje i ekstremniji slučaji, poput jednog 65-godišnjeg Danca, kojemu bi sljepilo trajalo po 2-3 tjedna!

 

LJUBAVNI UGRIZ MOŽE UZROKOVATI SRČANI UDAR

Ljubavni ugrizi su nešto čime se čak i ponosimo, ali nikada nismo promislili da bi nas mogli stajati i glave. Žena iz Novog Zelanda se jedno jutro probudila s potpuno paraliziranom rukom te je otišla na hitnu službu gdje su doktori zaključili da je imala srčani udar. Razlog – ljubavni ugriz! Naime, njezin suprug ju je ugrizao preblizu arteriji, a oteknuće koje se stvorilo je u tolikoj mjeri stisnulo arteriju da je uzrokovalo srčani udar! Stoga, drugi put kada budete grizli djevojku dobro promislite hoćete li to i učiniti!

 

ALERGIJA NA HRANU SE MOŽE AKTIVIRATI I KROZ SPERMU

Vjerovali ili ne, postoje djevojke koje su alergične na spermu! I dok je to rijedak slučaj, veći je broj onih koji su alergične na neke sastojke, poput npr. oraha. Ali, jeste li znali da joj alergiju možete aktivirati i vašom spermom? Jedna mlada Britanka je tako završila u bolnici s teškom alergijskom reakcijom, nakon što je spavala s momkom koji je nedugo prije toga konzumirao veću količinu oraha!? Zato, ne konzumirajte prije seksa ništa na što je vaša djevojka alergična.

 

PREVARA VAS MOŽE STAJATI ŽIVOT

Naravno, ovdje ne mislimo na slučajeve kada ljubomorna (s razlogom) supruga krene u osvetnički pohod. Prije svega, kao što smo već napisali, kod partnera koji varaju veća je mogućnost ozljede, zvog same avanturističke prirode te veze. Sklonost eksperimentiranju je tada veća a sve to povećava i mogućnost ozljede. Ali sada dolazimo do zanimljive stvari. Oko 1% iznenadnih smrti se događa za vrijeme seksa, ali od tih 1% preko 90% se događa za vrijeme afera! I da za muškarce stvar bude gora – velika većina od nesretnika koji iznenada preminu su muškarci! Razlog? Veće uzbuđenje nego u bračnom seksualnom životu, stres zbog shvaćanja da je to što radite pogrešno, te želja za dokazivanjem – sve to dovodi do prevelikog naprezanja koje u konačnici srce ne može podnjeti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najpoznatiji automobili smrti

Odnijeli su svoje vozače (ili obrnuto) u smrt…   PORSCHE 550 SPYDER Žrtva: James Dean Dalekog 30. listopada 1955. godine superpopularni otpadnik i lomitelj ženskih ...