Sako možete nositi i u ovim kombinacijama

0

Ukoliko niste od onih koji vole nositi odijela svakodnevno, a želite izgledati poslovno i otmjeno, tada je kvalitetan sako pravi izbor za vas. Najveća prednost ovog odjevnog predmeta jest što se može kombinirati s jako puno drugih stvari. Danas vam donosimo nekoliko ideja sa čim kombinirati sako a da izgledate otmjeno i ležerno.

Tamni jeans, bijela majica kratkih rukava i tenisice. Jedan od najpopularnijih ležernih načina za nošenje sakoa jest u kombinaciji s jeansom. Vodite računa samo da vaše jeans hlače budu kvalitetne i nikako poderane. U ovom slučaju se odlučite za sako u nekoj neutralnoj boji u kojoj će se savršeno ukopiti i s jeansom i s tenisicama.

Dukserica, majica, hlače i čizme. Možda će vam ova kombinacija, ponajviše zbog dukserice i čizama, izgledati čudno, ali kada je isprobate vidjet ćete koliko dobro izgleda! Tamna dukserica, svijetlo plava ili bijela majica, svjetlije hlače i smeđe cipele u kombinaciji sa sakoom izgledaju odlično!

Pamučna košulja, džemper, svijetle hlače i tenisice. Urbano, opušteno, a opet istodobno izuzetno elegantno i moderno – kombinacija koju morate isprobati! Tekstil i prirodni materijali su ono u čemu ćete se osjećati udobno, a to je baš ono čemu teži svaki muškarac sa stilom.

Dolčevita, hlače i kvalitetne cipele. Bilo da idete na poslovni sastanak ili na neko primanje ovo je odjevna kombinacija u kojoj ćete ostaviti dojam profinjenog muškarca sa stilom. Vodite samo računa da je dolčevita od kvalitetnog materijala, a isto vrijedi i za hlače i cipele.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolje akrobacije Ken Blocka

Akrobacije koje automobilom radi ovaj Amerikanac su jedne od najvećih YouTube senzacija   Ono što Ken Block može napraviti sa svojim automobilom mi, obični smtrnici, ...