Kategorije
Profili Žene

Keeley Hazell

Jedna od najljepših djevojaka sa Sunove treće stranice osvaja svojim prirodnim izgledom

 

8.2

Datum rođenja: 18. rujan 1986., Mjesto rođenja: London, Velika Britanija, Website: www.keeleyscorner.com

 

Djevojke, koje se u Britaniji žele probiti na naslovnice magazina imaju samo jednu pravu odskočnu dasku – treću stranicu tabloida Sun! Legendarna stranica na kojoj se pojavljuju djevojke u toplesu lansirala je karijere Lucy Pinder, Jordan, Samanthe Fox, a već od 16. godine, isto je željela i Keeley Hazell. Naravno, u toj dobi je bila premlada, ali čim je postala punoljetna odradila je slikavanje,  osvojila titulu Sun page 3 djevojke godine, 10.000 funti i jednogodišnji ugovor s Sunom. Za to vrijeme je postala jedna od najpopularnijih djevojaka sa Sunove treće stranice, toliko popularna da je jedan umjetnik napravio odljev njezinih grudi u bronzi koji se i danas nalazi u prostorijama britanskih novina!

Kako i kod drugih djevojaka (onih uspješnijih) koje su oduševile svojim grudima u Sunu, usljedio je cijeli niz slikavanja za muške časopise poput Loadeda, Maxima, ZOO-a ili Nutsa. Hazell je brzo postala omiljena, ne samo zbog svojih velikih prirodnih grudi, nego i zbog prelijepog lica djevojke iz susjedstva, ali i neuobičajene pristupačnosti, te izbjegavanju skandala poput kolegice Jordan.

Hazell je djevojka na koju je teško ostati ravnodušan, a i svaka bi je majka poželjela da nije onog dijela sa skidanjem. Njezino skidanje ipak ne smeta muškarcima na Otoku, ali i širom svijeta koji traže njezine slike po internetu, a pogotovo ne nogometašima. Nažalost, i Hazell je dokaz da očigledno postoji neka veza između nogometaša i modela – od pet muškaraca s kojima je do sada bila (nakon što se počela pojavljivati u tabloidima i magazinima) svih pet su bili nogometaši.

 

BIOGRAFIJA

Keeley Rebecca Hazell je rođena u predgrađu Londona, a od malih nogu je znala da želi biti model. Taj se san dodatno pojačavao kako se počela pretvarati u pravu ljepoticu s oblinama za kojima su se svi okretali. Već u 16. godini, dok se školovala za friezricu, znala je da je njezin idući korak slikavanje za treću stranicu Suna.

Godinu dana kasnije pobijedila je u natječaju The Daily Stara za najzgodniju djevojku s plaže, a čim je napunila 18. godinu njezin je tadašnji dečko poslao slike Sunu. Urednici su se oduševili, napravljeno je profesionalno slikavanje, a Keeley je postala djevojka godine! Čim je odradila jednogodišnji ugovor sa Sunom, preuzeo ju je Jon Fowler, isti agent koji je brinuo o Kelly Brook, pa se i Keeley brzo počela pojavljivati u svim medijima. Maxim, FHM, Loaded, Zoo i Nuts su krasile svoje naslovnice prelijepom Keeley koja je ujedno odbila Playboy smatrajući da se ne bi osjećala dovoljno ugodno da bi odradila slikavanje s potpunom golotinjom.

Umorna od slikavanja i praćenja svakog njezinog koraka, pogotovo veza s nogometašima, Hazell je 2009. odlučila prestati s modelingom i posvetiti se glumi. Ipak, unatoč tome što je uzimala lekcije u SAD-u, u nekoliko manjih uloga nije oduševila pa se 2012. godine vratila onome što joj najbolje i ide – poziranju.

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *