Joanna Krupa

0

Poljski model za donje rublje sve se više okreće reality showovima

 

7.5

Datum rođenja: 23. travanj 1979., Mjesto rođenja: Varšava, Poljska, Website: twitter.com/joannakrupa

 

Supermodeli zarađuju milijune dolara, ali će ipak većina muškaraca reći da nisu savršeno seksi. Modna industrija je uvijek odskakala od pojma seksi kada se muškarce pitalo. Ali se zato Poljakina Joanna Krupa itekako uklapa u pojam savršenog seksipila. Tijelo koje zaustavlja vrijeme se savršeno rasporedilo na 170 cm visine, a savršen dojam zaokružuju i prelijepo lice, oči u kojima bi se svaki muškarac utopio, te samouvjerenost koja osvaja. Da, Joanna Krupa je jedna od najsavršenijih žena na svijetu kada je riječ o seksipilu. I što je najbolje od svega – ne srami ga se pokazati. Bilo da je u yoga hlačama za Men’s Fitness ili Inside Sport, u donjem rublju za Maxim, FHM ili Esquire, kostimima za Stuff, GQ ili različite kalendare, ili još bolje bez ičega na slikavanju za Playboy! A da bi dodatno zaludila muškarce, izjavit će i stvari poput toga da uopće nije za pretjerane kolekcije različitog rublja već su joj dovoljne samo – tangice.

Ali, Krupa je svijesna da nije dovoljno biti genetski predodređen za savršenstvo, već da ga treba i održavati, pa stoga provodi četiri dana tjedno u teretani, pazi što jede, i upušta se u redovne seksualne vratolomije u krevetu sa svojim suprugom bogatašem Romainom Zagom. Jer seks je, kako sama kaže, najbolji aerobik.

 

BIOGRAFIJA

Iako je rođena u glavnom gradu Polsjke, kćer hoteljera je zajedno s roditeljima i sestrom u dobi od pet godina preselila u Chicago, u dio u kojem je živjela velika poljska zajednica. Obitelj je tako nastavila jesti poljsku hranu i držati se svojih tradicija, a malena Krupa je šest godina išla i u poljsku školu. Istovremeno je trenirala balet i step dance, sve dok nije upisala studij s kojeg se brzo i ispisala jer je škola jednostavni nije previše zanimala – htjela je samo što prije raditi. Stoga je preselila u Los Anglese kako bi iskoristila svoj izgled i postala model. Za razliku od mnogim modela i glumica, Krupa je krenula uspješno od samog početka i već je u startu bila zatrpana ponudama. Naravno, nije trebalo puno da počne pozirati u donjem rublju, a prvo slikavanje će joj zauvijek ostati u pamćenju jer je bila prilično nervozna. Međutim, kada je vidjela slike, i pogotovo reakciju ljudi, znala je da je za nju karijera modela za donje rublje!

Kao što to obično i biva, Krupa je vrlo brzo počela praviti i korake na TV-u i filmovima, ali nikada se nije probila dalje od manjih uloga (glumila je i u Burtonovoj Planeti majmuna). Međutim, njezina karijera modela je cvjetala, pogotovo nakon slikavanja za Playboy 2005. godine, pa nije bilo magazina za muškarce čiju naslovnicu nije krasila. Ostati će zapamćena i njezina tri slikavanja za PETA-u, pogotovo zadnje u kojem gola prekriva svoje „strateške“ dijelove velikim križem.

U posljednje vrijeme se više okrenula reality showovima i natjecanjima, pa je nakon sudjelovanja u američkom Plesu sa zvijezdama, i predsjedanja poljskim Next Top Modelom, zaigrala u reality showu The Real Housewives of Miami, zajedno sa sestrom Martom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kad nogometaši (nažalost) propjevaju

Donosimo vam 10 katastrofalnih pjesama kojima su nogometaši pokušali glumiti pjevače   Vinnie Jones Big Bad Leroy Brown Velšanin Vinnie Jones će zauvijek ostati zapamćen ...