Jenny McCarthy

0

Plavokosa bomba i u 40-tim godinama izgleda jednako zanosno kao i na prvom slikavanju za Playboy

 

7.9

Datum rođenja: 1. studeni 1972., Mjesto rođenja: Chicago, SAD, Website: twitter.com/JennyMcCarthy

 

Tijekom godina, na naslovnicama hrvatskog izdanja Playboya, gledali smo veliki broj ljepotica, ali danas pamtimo samo par njih, i opet niti jedna od njih nije ostvarila važniji uspijeh nakon slikavanja. U SAD-u je pak sasvim druga priča, i poveći broj djevojaka je lansiralo svoje karijere upravo pozirajući u „Evinom kostimu“ na stranicama legendarnog časopisa. Najbolji primjer je Pamela Anderson, a odmah iza nje je i Jenny McCarthy, Amerikanka koju bi golotinja vjerojatno lansirala i dalje da nije imala nesreću da živi i djeluje u vrijeme zvijezde Baywatcha.

Kao i kod Pamele, i kod Jenny je radila plastika (uostalom koja to američka zvijezda nije redovna kod plastičnih kirurga?), ali se baš nikako ne može reći da ne izgleda izvrsno. Znaju to svi koji su je imali prilike gledati u devetoj sezoni Dva i pol muškarca, gdje je bilo nemoguće ne uzdisati za njezinim dekolteom, ili na jednom od šest slikavanja za Playboy – posebno u posljednjem u kojem je pokazala da i u 40. godini izgleda fantastično!

McCarthy će tako ostati zauvijek pamćena kao Playboy zečica, iako se okušala i kao glumica u serijama (Hope i Faith, Jenny, Zovem se Earl, Chuck…) i filmovima (Mrak Film 3, Vrisak 3, BASEketball…), i TV voditeljica emisija Hot Rocks na Playboy TV-u i Singled Out na MTV-u. Međutim, poziranje bez odjeće i prosječna gluma nisu jedino što plavokosa bomba zna raditi. Vrlo je aktivna i u podizanju svijesti o autizmu pa je napisala knjigu Louder than Words: A Mother’s Journey in Healing Autism, baziranoj na vlastitom iskustvu jer njezin sin boluje od tog poremećaja.

 

BIOGRAFIJA 

Rođena u prosječnoj Irskoj obitelji u Chicagu, Jenny se zaputila na studij za medicinsku sestru, a kada više nije mogla plaćati svoj studij odlučila je pozirati za Playboy. Samo sat vremena nakon probnog slikavanja dobila je poziv da bude Miss listopada 1993. godine, dobivši pri tom 20.000 dolara. Njezina manekenska karijera dobila je veliki vjetar u leđa nakon što je proglašena Zečicom godine 1994, omogućivši joj honorare i do 100.000 dolara po slikavanju!

Potaknuta uspjehom, McCarthy je preselila u Los Angeles kako bi se okušala kao glumica, ali nikako nije mogla dobiti ozbiljniju ponudu, sve dok je MTV nije uzeo za voditeljicu showa Singled Out. Show je, najviše zahvaljujući McCarthy, bio veliki uspjeh, a plavokosa voditeljica je 1997. za MTV snimila i seriju Jenny McCarthy Show. Uspješnu godinu zaključila je i još jednim slikavanjem za Playboy.

Pokušaj osvajanja filmske industrije počeo je ulogom u komediji BASEketball uz Treya Parkera i Matta Stonea, nakon čega su usljedile manje uloge u Vrisku 3, te trećem nastavku njegove parodije – Mrak filmu gdje se pojavila upravo uz Pamelu Anderson. Njezin brak s redatelje Johnom Asherom je tada počeo upadati probleme, a sve će rezultirati razvodom.

Nakon razvoda, bila je pet godina u vezi s Jimom Carreyem, te je nastupala u cijelom nizu serija i filmova B kategorije. Puno se posvetila i svom sinu, a 2005. godine izdala je i knjigu o svojoj borbi s autizmom svog sina.

Njezino uskrsnuće počelo je 2011. godine kada je imala zapaženu ulogu u Dva i pol muškarca uz Charliea Sheena, a nastavilo se zapaženim slikavanjem za Playboy.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments