Jennifer Lopez

0

Svestranu Lopez niti još jedna rastava nije spriječila da hara top listama svojim novim albumom

 

8.3

Datum rođenja: 24. srpanj 1969., Mjesto rođenja: New York, SAD, Website: jenniferlopez.com

 

Veliko je pitanje bi li Kim Kardashian mogla svu svoju slavu graditi na svojoj pozadini da nije bilo Jennifer Lopez. Pjevačica portorikanskih korijena je bila prva koja je pokazala ženama da je više nego u redu imati malo više „mesa“ na stražnjici, i da muškarcima to niti malo ne smeta. Dapače…

I dok Kim svu svoju slavu gradi na guzi, Jennifer Lopez je to bila samo odskočna daska. Zavodnički plesovi guzom su joj samo koristili na nastupima i spotovima, ali samo to ne bi bilo dovoljno za osvajanje top lista da nije imala prave hitove u rukama. Ipak, Lopez ni tu nije stala već se okušala kao glumica (i to prije nego je počela pjevati), pokazavši u nekim filmova (osim Gigli) da ima talenta i za glumu. Kao što to obično bude s pjevačicama, okušala se i kao modni dizajner, ima svoju liniju parfema, ali je pokazala da je zanimaju i poduzetničke vode kada je otkupila dio vlasništva NFL momčadi Miami Dolphins.

Latino seksipil, sasvim očekivano, privukao je veliki broj muškaraca, a svojim vezama, brakovima i rastavama seksi pjevačica sve više počinje sličiti na Elizabeth Taylor. Iza nje su već tri braka – s kubanskim konobarom Ojanio Noaom, koreografom Crisom Juddom te pjevačem Marcom Anthonyjem, ali i brojne veze od kojih su one sa Seanom Combsom i Benom Affleckom bile itekako medijski praćene.

Bez obzira bila ona razmažena i zahtjevna diva, ili djevojka koja neke stvari radi da bi opstala u biznisu u kojem je navala mlađih djevojaka, ostaje činjenica da je Lopez i nakon 20 godina još uvijek u samom vrhu, te da kako vrijeme prolazi čak još i više privlači pozorsnot muškaraca.

 

BIOGRAFIJA

Odrastavši u Bronxu, Jennifer Lynn Lopez je bila pod stalnim utjecanjem plesa i pjesama pa je već u dobi od četiri godine odlučila da će biti najbolja u obje stvari. Plesala je u školskim skupinama, a 1986. godine odigrala je svoju prvu filmsku ulogu u Moja mala djevojka. Unatoč prvom okusu glume, Lopez je prije svega bila plesačica nastupavši u pauzama između komičara u In Living Colors, koji je među ostalim lansirao karijeru Jima Carreya, ili plešući uz New Kids on The Block i Janet Jackson. Nakon što se stablirala kao plesačica, Lošez je ponovo odlučila uploviti u glumačke vode. Nakon nekoliko manjih uloga u serijama i filmovima, zasjala je u akcijskom Vlak pun love uz Wesleya Snipesa i Woodyja Harrelsona, te komediji Jack s Robinom Williamsom. Veliki uspjeh u glumi došao joj je ulogom pjevačice u biografskom filmu Selena, a za ulogu je bila nagrađena i nominacijom za Zlatni globus. Usljedili su akcijski horor Anakonda, te trileri Pogrešno skretanje sa Seanom Pennom, i hvaljeni Daleko od očiju s Georgeom Clooneyem.

Postavši uspješna i u plesu i glumi, Lopez je svoju pažnju usmjerila na pjevanje, pa je 1999. godine izbacila svoj prvi album On the 6 koji je donio hitove If You Had My Love i Waiting for Tonight, a Lopez je nagrađena i s nekoliko Grammy nominacija! Drugi album usljedio je dvije godine kasnije, a J. Lo je uključivao hitove Love, Don’t Cost a Thing, Ain’t It Funny i I’m Real, a kako je istovremeno izašao i njezin novi film Vjenčanje iz vedra neba, status Jennifer Lopez nikada nije bio veći. Produktivna Lopez je već iduće godine izbacila i treći album This is Me… Then, ako i njezin najveći box office uspjeh Dogodilo se na Manhattanu u kojem je glumila uz Ralpha Fiennesa.

I kada je izgledalo da je samo nebo granica, prekid veze i planiranog vjenčanja s Benom Affleckom je ostavio veliki trag, a stvar je pogoršao i katastrofalan film Gigli. Udarac je bio toliko jak da joj filmsku karijeru nisu popravili niti filmovi u kojima je glumila uz imena poput Richarda Gerea i Roberta Redforda. Srećom, veliki povratak se dogodio albumom prigodnog imena Rebirth koji je donio veliki hit Get Right.

Oporavak je usljedio i na ljubavnom planu pa se Lopez udala za pjevača Marca Anthonya, a par je 2008. dobio i blizance, što je Jennifer na neko vrijeme udaljilo sa scene. Povratak je usljedio solidnim filmom Plan B, kao i albumom Love?, ali je na privatnom planu još jednom usljedio udarac – rastava od Anthonyja. Lopez se stoga koncentrirala na posao pa je nakon uloge uz Jasona Stathama uz Parkera ove godine izbacila i svoj novi album A.K.A, a nastupila je i na otvaranju Svjetskog prvenstva u nogometu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Prilagodite pozu vašem penisu

Kako bi oba partnera potpuno uživala u seksu, poze je potrebno prilagoditi vašem „ponosu“   „U ovoj pozi djevojka ima kontrolu nad brzinom i dubinom ...