Gisele Bundchen

0

Najveći supermodel današnjice za kojom ludi modna industrija, kao i veliki broj muškaraca širom svijeta

 

8.1

Datum rođenja: 20. srpanj 1980., Mjesto rođenja: Tres de Maio, Brazil, Website: www.giselebundchen.com

 

Dok se Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Naomi Campbell smatraju najvećim modnim imenima svih vremena, nema sumnje da je vladarica današnje scene Gisele Bundchen. Supermodel iz Brazila već godinama predvodi listu najplaćenijih modela, a Bundchen ne samo da je na prvom mjestu, već je ostvarila zaradu koja je šest puta veća od zarade drugoplasirane! I tako već godinama. A s obzirom da s njom žele raditi svi najbolji dizajneri (Versace, Ralph Lauren, Louis Vuitton) i najbolji fotografi (Mario Testino, Steven Meisel), te da je krasila preko 500 naslovnica najpoznatijih svjetskih časopisa (Vogue, Elle, GQ, Cosmopolitan) moglo bi se slobodno govoriti i da je Bundchen najveći supermodel svih vremena.

Ujedno je njezin život kao prava bajka. Odrastala je u želji da postane odbojkašica, a nakon što su je primjetili Eliteovi agenti okrenula se modelingu, bila u vezi s najpoželjnijim neženjom Leonardom DiCapriom, da bi danas bila udana za legendarnog quaterbacka Toma Bradyja s kojim živi u superluksuznoj vili. I unatoč svemu, Bundchen je ostala čvrsto na zemlji pa tako i dalje smatra da nije svaršenog izgleda, da je njezina sestra blizanka puno ljepša od nje, te da je potrebno pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Nije ni čudo što je toliko ljudi ludo za njom!

 

BIOGRAFIJA

Odrastajući u brazilskom gradiću Tres de Maio, Bundchen je brzo izrasla pa su je u školi zvali Oliva (po Popajevoj družici). Bila je zainteresirana za odbojku, i da je nisu na putovanju u Sao Paolo primijetili agenti Elitea, vjerojatno bi postala profesionalna odbojkašica. Umjesto toga, na brazilskom Elite Look of the Year natjecanju zauzela je drugo mjesto, da bi na svjetskom bila u Top 5. Više nego dovoljno da preseli u New York kako bi započela ozbiljniju karijeru.

Njezina popularnost je počela rasti nakon što je na New York Fashion Weeku 1996. nosila odjeću za Alexandera McQueena, Giorgia Armania i Dolce & Gabbanu. Vrlo brzo su je poželjeli Givenchy, Chanel i Ralph Lauren, te joj je put u sam vrh bio otvoren. Ali, ono što joj je možda najviše koristilo za promociju i daljnji uspjeh je bio početak veze s popularnim glumcem Leonardom DiCapriom, koju su započeli 2000. godine i koja je potrajala pet godina. Velika popularnost, i uspješnost u svom poslu, doveli su je i do potpisivanja ugovora s Victoria’s Secret, a Bundchen je počela birati samo najveća imena pri tom dobro puneći svoj bankovni račun. Bundchen se tako našla u reklamnim kampanjama za Apple, Marc Jacobsa, Christiana Diora… Išlo joj je toliko dobro da je čak prekinula suradnju s Victoria’s Secretom!

2009. godina je donijela i udaju za NFL legendu Toma Bradyja kojemu je rodila i sina Benjamin Rein Bradyja. Svoj povratak, nakon poroda, na scenu je iskoristila za veliki broj humanitarnih akcija pa je tako sudjelovala u kampanjama za žrtve uragana Katrina, potresa u Haitiju i Japanu, suzbijanje AIDS-a u Africi… Ujedno je i potpisala nove ugovore s Banco do Brasil, Chanelom, Versaceom, Givenchyjem i Salvatore Ferragamom. Novu pauzu od modelinga uzela je 2012. godine kako bi rodila kćer Vivian Lake Bundchen Brady, ali ni to je nije zaustavilo pa je nakon povratka 2014. godinu završila na prvom mjestu s zaradom od 47 milijuna dolara!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveći dobitnici Oscara u povijesti

Umjetnik je sa pet Oscara čisti projeka prema ovim filmovima koji nisu niti stigli prebrojati osvojene kipiće   „Penjao se tako Victor Fleming po nagradu ...