Eva Longoria

0

Prelijepa glumica koja je zaludila svijet svojom ulogom kućanice

 

8.3

Datum rođenja: 15. ožujak 1975., Mjesto rođenja: Corpus Christi, SAD, Website: twitter.com/EvaLongoria

 

Jednostavno je nemoguće izbjeći usporedbu između serija Seks i grad i Kućanica. I dok su na prvu muškarci tu i tamo bacili oko radi skesom opčinjene Samanthe Jones, ali bi ih brzo odbile ostale tri antipatične glumice, Kućanice su imale čak i redovne gledatelje od kojih se neki nisu sramili to ni priznati! Razlog? Gabrielle Solis – jedna od najseksipilnijih TV mama koje su se ikada pojavile na ekranu! A iza tog imaginarnog lika krije se Eva Longoria, glumica koja je osvojila muški rod toliko da baš svaki za nju zna iako osim Kućanica nije glumila gotovo pa nigdje drugo.

Međutim, njezin seksipil koji razoružava, spremnost da otvoreno govori o svom seksualnom životu (poput npr. kada je rekla da je velika pobornica brazilske depilacije jer joj je pobolšala seksualni život), do sada propalog braka s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom, konstanto su je držali u medijima, a samim time i mašti svih muškaraca ovog svijeta.

A seksi glumica meksičkih korjena ima sve atribute koji privlače pažnju – prelijepo lice s kojeg seksi osmijeh nikada ne silazi, velike kestenjaste oči, dugu smeđu kosu, fenomenalne noge… i sve to skladno raspoređeno na minijaturnih 157 cm. Ne govori se uzalud da najbolja pakiranja dolaze u malim bočicama! Na njezin šarm, sasvim očekivano, pali su mnogi muškarci, a nakon Tonyja Parkera koji očigledno nije znao koji dragulj ima, okrenula se Latino momcima pa je trenutno u vezi s biznismenom Joseom Antoniom Bastonom.

 

BIOGRAFIJA 

Eva Jacqueline Longoria je rođena u Teksasu od strane roditelja meksičkih korijena kao najmlađa od četiri sestre. Zvuči nevjerojatno, ali Eva je smatrana kao najružnija od sestara jer je jedina imala tamnu kosu, oči i put. Iako je rano osjetila privlačnost glume, bila je posvećena školovanju pa je završila studij kineziologije. Planirala je postati znanstvenica, ali joj je pobjeda na izboru za miss rodnog grada promijeniti život. Agent joj je ponudio preseljenje u Los Angeles gdje je odlučila okušati se u glumi. Nakon nekoliko epizodnih uloga, uključujući onu u Beverly Hillsu 90210, dobila je ulogu u kultnoj američkoj sapunici Mladi i nemirni. Tijekom dvije godine u sapunici dobila je nagradu ALMA (Americal Latino Media Arts) za najbolju ulogu, a novi uspon u karijeri napravila je glumom u filmu Snitch’d te seriji L.A. Dragnet u kojoj je glumila detektivku uz Eda O’Neilla. Iako je serija izdržala samo jednu sezonu, uloga joj je otvorila vrata za novu ABC-jevu seriju – Kućanice.

Kućanice su postale hit, a Eva Longoria je doslovno zasjenila ostale glumice među kojima je bila i poznata Teri Hatcher! Longoria je privlačila na ekranu, ali i van njega svojoj vezom s bivšim pjevačem ‘N Synca JC Chasezom. Te 2004. godine, nije bilo magazina i medija koji je nisu svrstavali na listu najseksi žena svijeta. Iduće godine donjele su joj mnogobrojne ugovore i reklamne kampanje, a medijski je popraćeno i njezino vjenčanje s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom 2007. godine. Brak će nažalost završiti četiri godine kasnije.

Završetkom Kućanica 2012. godine, Longorijina karijera je stala, unatoč ulogama u nekoliko filmova poput Baytownovi odmetnici, Luda vrsta ljubavi ili Mračna istina i animiranoj seriji Mother up! koju je sama i producirala.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 alternativnih filmskih krajeva

Ovih bi 10 filmova potpuno drukčije izgledalo da se filmska ekipa odlučila za ove završne scene koje su snimljene, ali u konačnici neiskorištene   JA ...