Erin Heatherton

0

Nakon najuspješnije godine u životu američke manekenke, pitanje je gdje joj je granica?

 

7.8

Datum rođenja: 4. ožujak 1989., Mjesto rođenja: Skokie, SAD, Website: twitter.com/erinheatherton

 

Američki model Erin Heatherton najpoznatija vam je po svojim šetanjim po pisti za Victoria’s Secret. I dok modna industrija hvali njezine usne i prelijepi osmjeh, teško da se može naći zamjerka i ostatku tijela. Heatherton nema problema sa skidanjem u donje rublje, što joj je donjelo i najviše pažnje, a nije joj problem niti skinuti se potpuno, kao što je uradila za talijanski Vogue i korejski Numero Korea. Zašto skrivati njezino najjače oružje? Sve to joj je donjelo pozornost, pa je u samo tri godine od 183 cm visoke anonimne djevojke, dovelo na modne piste na kojima je već tada nosila revije i slikavala se za najveća imena poput Marc Jacobsa, Karl Lagerfelda i Dolce & Gabbanu.

Naravno, zgodna i visoka plavuša nije mogla proći nezapaženo i kod muškaraca. Ipak, za razliku od kolegica, Heatherton nije iskakala iz veze u vezu, već je pažljivo birala, te je s njom povezano jedno jednio celebrity ime, ali itekako poznato ime – Leonardo DiCaprio. Par je u vezi bio gotovo dvije godine, a punjenje stranica tabloida joj je u konačnici samo pomoglo da dobije nove poslove.

Heatherton se od kolegica razlikuje i po tome što se voli šaliti na svoj račun, pa će tako prva priznati da se modelingom počela baviti jer nije željela ništa raditi, te da je po prirodi prilično lijena. Ali, Amerikanka nije lijena kada je sport u pitanju. Odlična je u košarci što je više puta pokazala i na humanitarnim akcijama i susretima. Ukoliko volite modele koji više mogu proći kao djevojka iz susjedstva, i kojima slava nije udarila u lgavu, tada je Heatherton upravo ono što tražite!

 

BIOGRAFIJA

Kao i većina supermodela i Heatherton je slučajno otkrio lovac na talente, u njezinom slučaju kada je bila na izletu s prijateljicama. U 17. godini je tako Erin postala ponosna ovisnica ugovora s Marilyn Agency, te je preselila u New York. Iako je u početku prolazila teško razdoblje jer se nalazila u društvu uglavnom starijih ljudi, Heatherton se ubrzo priviknula na život koji je uključivao odlične honorare, skupocjene hotele i odlazak na egzotične lokacije, te se počela probijati munjevitom brzinom. Redala su se tako imena s kojima je radila – Diane von Furstenberg, Michael Kors, Marc Jacobs, Louis Vuitton Karl Lagerfeld i Dolce & Gabbana.

Sve to ju je gurnulo u sam vrh industrije, a najveće priznanje dobila je kada ju je Victoria’s Secret uzeo pod svoje okrilje. Usljedila su slikavanja za sve najvažnije časopise, a u promociji joj je pomogla i veza s Leonardom DiCapriom.

Potražnja za Erin je konstatno rasla, pa joj je 201.3 godina bila najuspješnija godina u životu. Ne samo da je potpisala za uglednu agenciju IMG, nego je konačno, nakon što je šest godina naosila njihove revije, službeno postala i Victoria’s Secretov anđeo!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Rimac Concept-One kreće u proizvodnju

Prije pet godina Rimac je s Conceptom-One u Frankfurtu skrenuo pozornost na sebe i činjenicu da se i u Hrvatskoj mogu proizvesti automobili dostojni pojavljivanja ...