Ariana Grande

0

Iako ima tek 21 godinu američka pjevačica već pokazuje znakove ponašanja razmažene dive

 

4.0

Datum rođenja: 26. lipanj 1993., Mjesto rođenja: Boca Raton, SAD, Website: www.arianagrande.com

 

Teen zvijezdama (barem onim ženskim) je izgleda suđeno da postanu zvijezde, pa je nakon Miley Cyrus i Selene Gomez, uspješnu „odraslu“ karijeru počela ostvarivati i Ariana Grande. Sve tri imaju i zajedničko da su od glumica u teen serijama postale pjevačice, ali Ariana Grande se od njih tri ističe daleko najboljim glasom, čji je raspon toliko velik da ga stavljaju uz bok onog Mariah Carey. Iako tek ima 21 godine, i samo jedan album, Grande je sa svojim glasom već osvajala u industriji cijenjene Grammy i MTV nagrade.

I dok se o njezinom glasu mogu pjevati samo hvalospjevi, ona druga strana i nije tako bajna. Nažalost, iako tek sada legalno može piti alkohol, Grande već razvija ponašanje zahtjevne dive, što je nerijetka pojava kod mladih koji rano postanu slavni. Već se uspjela „pokačiti“ i s nekim celebrityjima, pa joj tako nije najbolje sjela izjava legendarne Bette Midler koja joj je savjetovala da se više koncetrira na kvalitetu njezine glazbe, nego na prenaglašenu seksualnost. A trebala ju je poslušati, jer kada netko tko izgleda kao dijete (kako licem tako i minijaturnom visinom od 153 cm) agresivno naglašava seksualnost, sve ispada prilično neukusno.

Što će na kraju prevladati? Hoće li njezin izvrstan glas? Ili će on pasti u sjenu njezinog razmaženog ponašanja? Vrijeme će nam dati odgovor!

 

BIOGRAFIJA

Već s osam godina se vidjelo koliko će Grande biti dobra pjevačica. Već tada je nastupala u dječjim mjuziklima, pjevala karaoke na brodovima na krstarenju, a dobila je priliku pjevati i himnu na NFL utakmici Florida Panthersa. S 13 godina je već znala da želi biti pjevačica pa je otišla u Los Angeles kako bi našla nekoga da producira njezin R&B album. Nažalost, svi su smatrali da je previše mlada za tako nešto pa se vratila u New York gdje je glumila u mjuziklima, čak i na Broadwayu.

Prekretnica se dogodila 2009. godine kada je izabrana za ulogu u Nickelodeonovoj teen seriji Victorious. Serija se pokazala uspješnom, Grande je bila jedna od najzapaženijih, pa su nakon završetka serije u Nickelodeonu odlučili snimiti spinoff Sam & Cat. Kako je na soundtracku iz Victoriousa Grande pokazala veliki talent za pjevanje, Grande je odlučila ozbiljnije poraditi na glazbenoj karijeri. Nakon tri godine snimanja, njezin debi album Yours Trully je konačno ugledao svijetlost dana 2013. godine. The Way, Baby I i Righ There su se pokazali uspješnim, pa je Grande odmah odlučila izbaciti i njezin drugi album My Everything koji je ostvario još bolje rezultate. Problem i Break Free su zasjeli na prva mjesta, a Grande je počela dobijati i svoje prve važne glazbene nagrade.

Grande je trenutno na svojoj The Honeymoon Tour turneji, a uskoro bi se trebala vratiti i glumi – pojavit će se uz Jamie Lee Curtis, Leu Michelle i Emmu Roberts u humorističnoj horror seriji Kraljice vriska.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

12 ubojitih filmskih robota

Filmovi su nam donjeli bezbroj robota a mi smo izabrali one najubojitije koje je publika obožavala, ali ih se i bojala   ‘Tadašnji superjaki Mr. ...